Een paar weken geleden ging ik bij een goede vriendin op bezoek. Ze had me verteld dat me een grote verrassing te verrassing te wachten stond. Aangezien ik niet jarig was geweest of binnenkort zou zijn kon het geen surprise-party zijn. Toen ik haar bij aankomst een stevige knuffel gaf zag ik over haar schouder dat haar hal veranderd was. Het zag er niet langer uit als een uitdragerij met stapels schoenen op een hoop en een uitpuilende kapstok, maar georganiseerd en ook fris van kleur. Ook het licht was mooi: zacht en toch helder! Ik grapte dat ze klaarblijkelijk eindelijk de tips van Marie Kondo, de opruimgoeroe, had toegepast. Dan was mijn cadeautje toch nog van nut gebleken! Ze antwoordde met een mysterieuze glimlach: ” wacht maar tot je de rest van het appartement hebt gezien!” Dat de complete transformatie zich niet tot haar hal had beperkt zag ik onmiddellijk toen ze triomfantelijk de deur openzwiepte. Mijn mond viel open van verbazing: SCHITTEREND! Het leek alsof ik zo een toonzaal van een prachtige woonwinkel was binnengestapt, maar dan met de overduidelijke persoonlijke stempel van mijn vriendin. Persoonlijk hou ik niet zo van een al te gelikte interieur, maar deze complete transformatie had niets afgedaan aan de gezelligheid. De uitnodigende loungebank vroeg erom er lekker in weg te zakken en te genieten van al dat moois om me heen.

Nieuwe stijl door stylist Rotterdam

Er viel me trouwens nog iets op! Mijn vriendin had haar eeuwige spijkerbroek en fleecetrui verruild voor een prachtige jurk met schitterende schoenen. Haar figuur kwam er prachtig in uit; die truien hadden dat altijd verhuld! Vertel, riep ik uit: “waar, hoe, wie?” Ik kan je één naam noemen; de naam van de vrouw die mijn leven ingrijpend heeft veranderd op veel belangrijke vlakken: Elske van Buuren!” Op mijn vraag wat ze bedoelde met het feit dat haar leven was veranderd op vele vlakken, antwoordde ze dat kon samenvatten met de volgende aspecten: interieur, kleding en lifestyle. Nou, die eerste twee waren mij overduidelijk, maar ze moest lifestyle toch wat meer voor me toelichten. Ze zei dat ze dat eerst ook niet precies wist, maar dat dat gaandeweg wel duidelijk was geworden. Toen ze er schoon genoeg had van haar rommelige en ongeorganiseerde interieur, erkende ze voor zichzelf dat ze hulp nodig had van een professional. Door “stylist Rotterdam” te Googelen kwam ze op de volgende website: https://www.elskevanbuuren.nl/work

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een make-over

Ze had meteen het gevoel dat ze via “stylist Rotterdam” onmiddellijk op de juiste plek was aanbeland. Ze wilde het liefst iemand in Rotterdam, vandaar dat ze bij haar zoekfunctie: “stylist Rotterdam”had ingevuld. Mijn vriendin zei dat Elske in haar aanpak bij mijn interieur was begonnen. Het feit dat het ook zo persoonlijk en bij mijn vriendin passend is geworden is mede aan het feit te danken dat ze vanuit een moodboard zijn vertrokken. Zo typte ze nog “stylist Rotterdam” in, zo zocht ze mooie plaatjes die pasten bij haar smaak en wat haar interieur zou moeten uitstralen. Je zou kunnen stellen dat de woorden: “stylist Rotterdam” haar leven ingrijpend heeft veranderd. Na haar nieuwe interieur volgde haar persoonlijke styling: verbluffend! En dit spoorde haar ook weer aan om te gaan sporten om dat mooie figuurtje te behouden. Ik was zelf zo onder de indruk dat ik besloot dat ik zelf ook met deze stylist uit Rotterdam in zee wil gaan. Een echte aanrader voor ieder op zoek naar een stylist in Rotterdam!  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn