pennenshopxl - Balpennen bedrukkenWanneer je op een open dag komt van een HBO of universiteit dan krijg je vaak een tasje met wat leuke spulletjes. Je staat hier misschien helemaal niet bij stil, maar vaak is over de inhoud van het zakje erg goed nagedacht. In de tas vind je vaak wat foldertjes, een kaart van de stad, maar vaak ook een pen. Waarom een pen? Wie laat er nou balpennen bedrukken? Het antwoord zal je misschien verrassen: een heleboel bedrijven laten hun balpennen bedrukken, omdat ze weten dat dit een enorm effect kan hebben bij potentiële klanten. Waarom kiest een bedrijf ervoor om haar balpennen te bedrukken?

  • Naamsbekendheid
  • Impressies
  • Lang in bezit

Je zou het misschien niet verwachten, maar uit onderzoek is gebleken dat meer dan 85% van de Nederlanders de bedrijfsnaam op een pen onthoudt. Wanneer de pen aan 1000 mensen wordt uitgedeeld, blijft de bedrijfsnaam dus gemiddeld bij 850 van deze mensen in het hoofd zitten. Misschien kiezen deze mensen ervoor om toch met een ander bedrijf in zee te gaan, maar het kan goed voorkomen dat hij of zij het bedrijf later wel zal aanbevelen. Dit is de reden waarom bedrijven balpennen bedrukken: positieve naamsbekendheid. Een tweede reden is dat een pen dagelijks meerdere malen bekeken wordt. Heb je de pen in je etui, dan zie je deze in de regel ongeveer 15 keer per dag. 15 keer per dag gratis reclame voor een bedrijf, welke bedrijfsleider wil dat nou niet? Tot slot blijkt dat men een pen relatief lang in bezit heeft. Dit komt omdat een pen een handig voorwerp is en veel wordt gebruikt. Het merendeel van de mensen bewaart een pen die ze hebben gekregen, omdat ze weten dat deze later nog van pas zal komen. Kortom: balpennen bedrukken is een zeer lucratieve bezigheid! Leerinstellingen kiezen er niet voor niets voor om de pennen in het tasje te stoppen.

Balpennen bedrukken; kies de juiste pen

Wanneer je als bedrijf besluit om balpennen te bedrukken zorg dan dat je de juiste pen kiest. In de eerste plaats kies je voor een pen die duurzaam is. Geen goedkoop plastic of onderdelen die makkelijk af kunnen breken, wanneer de pen stukgaat gooit men de pen weg. Verder is het ook van belang dat de pen goed in de hand ligt en lekker schrijft. Je wilt voorkomen dat de pen alleen in noodgevallen gebruikt wordt. Verder kies je natuurlijk een goede kleur: blauw en zwart wordt in de regel overal geaccepteerd. Tot slot: kies een pen met genoeg lege ruimte. Wanneer je een logo op de pen wilt drukken is dit vaak nog wel te doen, maar voor een tekstje heb je een aantal regels nodig. Zorg dat de pen niet te smal is en dat je ruimte overlaat naast de tekst of het logo. Op deze manier voelt de pen niet ‘druk’ aan. Zoals je ziet is het nog niet zo eenvoudig om balpennen te bedrukken. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd!

Neem geen risico, kies voor kwaliteit

Op http://www.pennenshopxl.nl/goedkope-pennen-bedrukken/ vind je allerlei soorten goedkope balpennen van de hoogste kwaliteit. Elke pen heeft meer dan genoeg ruimte voor een leuke tekst of afbeelding en dankzij een goede bouwkwaliteit gaan de pennen ontzettend lang mee. Wanneer je balpennen wilt bedrukken ben je op deze site dus aan het juiste adres. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op via het contactformulier. Wanneer je een grote bestelling wilt plaatsen zijn vaak flinke kortingen mogelijk. Surf snel naar bovenstaande websites en bekijk alle beschikbare pennen. Er zit altijd wel een leuk model tussen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn