Bent u opzoek naar een factuur programma of facturatie software? facturatieoffice biedt een complete facturatie software met factuur programma met alle functies die een ondernemer nodig heeft. Wil jij volledig factureren en administratie doen in een handomdraai? Maak dan gebruik van ons factuur programma met facturatie software. Dit programma is slim, snel en gebruiksvriendelijk, alles om het jou als ondernemer makkelijk te maken. Voor het factuur programma met facturatie software is geen boekhouding- of computerkennis nodig. Iedereen kan het gebruiken!

Functies

Het factuur programma met facturatie software heeft verschillende functies die jij als ondernemer nodig hebt:

  • Facturen en offertes: het hele facturatieproces wordt overzichtelijk georganiseerd en geautomatiseerd. De volgende aspecten kunnen hierin geregeld worden: facturen en offertes, eigen huisstijl, stuur factuur met email, direct online betalen, periodieke facturen, betalingsherinnering, meerdere valuta en meerdere talen zijn mogelijk.
  • Tijdregistratie en projectbeheer: met facturatie office kunnen de uren administratie van alle projecten eenvoudig bijgehouden worden. Het is makkelijk en snel uit te voeren. De volgende aspecten kunnen hierin geregeld worden: tijdregistratie, facturatie integratie, projectbeheer en team urenregistratie. 
  • Klanten- en productenbeheer: met facturatie office wordt door een compleet systeem eenvoudig de klanten, leveranciers en artikelen beheert. De volgende aspecten kunnen hierin geregeld worden: klantenbeheer, producten en diensten, voorraadbeheer en leveranciers.
  • Kostenadministratie: met facturatie office kunnen de uitgaven gemakkelijk en snel worden bijgehouden. De volgende aspecten kunnen hierin geregeld worden: kostenadministratie, bonnen registratie en uitgaven importeren.
  • Algemene functies: er is altijd en overal toegang tot de facturatie office omgeving, het werkt op elk apparaat met elk soort besturingssysteem. De volgende aspecten kunnen hierin geregeld worden: 100%mobiel, dashboards en rapportages, data import en export en support.

Prijzen en pakketten

De facturatieoffice.nl biedt verschillende pakketten met bijbehorende prijzen voor de facturatie software met factuur programma. Zo kan je kiezen uit de volgende pakketten:

  • Gratis: dit pakket kost 0 euro per maand. Het is mogelijk om drie documenten per maand te maken. Er kunnen facturen, offertes en pakbonnen gemaakt worden. Overige facturatie functies, kostenbeheer, tijdregistratie, klanten en product beheer, rapporten en btw-aangifte is mogelijk. Ook biedt deze versie een 30 dagen gratis basis pakket aan.
  • Basis: dit pakket kost 9,99 euro per maand. Het is mogelijk om meerdere gebruikers in het account te laten werken, er kunnen een onbeperkt aantal documenten gemaakt worden. Facturen, offertes en pakbonnen zijn mogelijk. Ook kunnen er overige facturatie functies, kostenbeheer, tijdregistratie, klanten en producten beheer en rapporten en btw-aangifte gemaakt worden.
  • Pro: dit pakket kost 19,99 per maand. Alle producten uit het basispakket zijn mogelijk en daarnaast kunnen ook productgroepen, prijslijsten en productcategorieën gemaakt worden in het factuur programma met facturatie software.

In alle pakketten voor het factuur programma met facturatie software is het volgende inbegrepen: facturen, offertes en alle facturatie documenten. Ook online facturatie, rapportages en grafieken, multi valuta ondersteuning, klanten en artikelbeheer, volledige support, geschikt voor mobiel en tablet, beschikbaarheid en monitoring, data beveiliging van 128 Bit, data import en export, automatische backup’s en urenregistratie en projectbeheer.

Als je wilt beginnen met het factuur programma met facturatie software  moet je werkende internetverbinding en een internet browser hebben. Het is een online programma dus hoeft niet geïnstalleerd te worden. Bent u nieuwsgierig geworden meldt u dan aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn