Ik had vroeger veel moeite met het leren van talen en sprak hierdoor slecht Engels. Ik vond de lessen Engels nooit leuk op school en het kostte mij veel moeite om te slagen voor dit vak. Tegenwoordig heb ik steeds meer contact met het buitenland voor mijn werk en moet ik meer Engels spreken. Dit ging mij niet gemakkelijk af en ik wilde dit graag verbeteren. Ik besloot om een cursus Engels in Rotterdam te volgen bij Masterclass English en sindsdien heb ik veel geleerd. Ik was vroeger een goede student op school, maar had altijd veel moeite met het leren van talen. Het werd mij al snel duidelijk dat ik geen talenknobbel heb en ik moest altijd hard leren om te slagen voor deze vakken. Ik heb tegenwoordig een baan waarbij ik zo nu en dan contact heb met het buitenland en dit gaat altijd in het Engels. Ik vond dit altijd erg vervelend en schaamde mij voor mijn accent, want dit was nog overduidelijk Nederlands. Ik probeerde eerst om zo min mogelijk contact met het buitenland te hebben, of iemand anders het woord te laten doen, maar besefte mij, dat dit geen goede oplossing was. Het leek mij beter om een cursus Engels in Rotterdam te volgen, zodat ik mijn Engels kon verbeteren. Ik heb een drukke baan en hoopte daarom dat ik een cursus in het weekend, of in de avonden kon volgen. Ik wilde graag een cursus Engels in Rotterdam volgen bij een school met een goede reputatie, zodat ik zo snel mogelijk vooruit zou gaan. 

Een cursus Engels in Rotterdam bij Masterclass English

Online zocht ik naar een goede cursus Engels in Rotterdam en vond al snel de website van Masterclass English. Ik las erg veel goede beoordelingen over dit bedrijf, waardoor deze school mij een goede keuze leek. Op de website las ik dat het mogelijk is om verschillende soorten cursussen te volgen, zowel in groepen, als individueel. Sommige cursussen worden gegeven in de avonden en het weekend en dit is ideaal voor mij. Ik nam contact op met dit bedrijf, om meer informatie op te vragen over de verschillende cursussen en de prijzen. Ik werd erg vriendelijk geholpen en vond al snel een cursus Engels in Rotterdam die mij aansprak. Regelmatig beginnen er nieuwe cursussen en ik besloot om mij voor de eerstvolgende startdatum in te schrijven. 

Mijn Engels gaat snel vooruit

Ik volg nu ruim een maand een cursus Engels in Rotterdam en ben erg blij met mijn keuze. De docenten zijn erg goed en geduldig en proberen mij zo goed mogelijk te helpen. Doordat de groep klein is, krijgt elke student veel aandacht. Ik merk dat mijn niveau snel vooruit gaat en dat ik veel tijdens de lessen leer. Ik voel mij zekerder in het praten en maak minder fouten. Voor een cursus Engels in Rotterdam raad ik Masterclass English aan.

  • Er zijn verschillende cursussen beschikbaar
  • Dit bedrijf heeft eel goede beoordelingen
  • Er zijn ook lessen in het weekend en de avonden beschikbaar
  • Mijn Engels gaat snel vooruit
  • De groepen zijn klein en je krijgt veel aandacht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn