Een jaar geleden ben ik een webshop begonnen in sieraden en horloges. Ik heb altijd een passie voor sieraden en horloges gehad en het leek mij leuk om hier zelf een webshop in te beginnen. De artikelen zijn vaak klein en er worden vaak maar een paar artikelen gekocht per keer. Door de grote van de artikelen past de bestelling bijna altijd in een postdoos. Ik had bij de opening van mijn winkel een aantal standaard maten gekocht, maar ik wilde graag postdozen op maat laten maken met het logo van mijn bedrijf. Via dozenlatenmaken.nl was het mogelijk om dit voordelig te doen en ik ben erg blij met het resultaat. Sinds een jaar heb ik mijn eigen webshop in sieraden en horloges. Ik heb altijd al een passie gehad voor deze artikelen en heb thuis veel sieraden en horloges. Het leek mij altijd al een leuk idee om een webshop te beginnen en vorig jaar besloot ik om te starten. Het starten van een eigen webshop was niet moeilijk, maar er kwamen daarna al veel dingen bij waar ik niet aan gedacht had. Een webshop winstgevend maken is niet altijd gemakkelijk. Je moet goede producten hebben, klanten moeten je kunnen vinden, genoeg marge overhouden en een gedeelte van je winst investeren in de groei van het bedrijf. Bij de start van mijn bedrijf had ik een aantal standaard postdozen gekocht. Ik verkoop kleine producten en de bestellingen passen bijna altijd in deze dozen. Het gaat best goed met de webshop en het leek mij leuk om het logo van mijn bedrijf op de dozen te hebben. Op deze manier herkennen klanten hun bestelling aan het logo op de postdozen. Het leek mij een goede manier om mijn logo vaker aan mijn klanten te laten zien.

Postdozen gekocht bij dozenlatenmaken.nl

Online zocht ik naar bedrijven waar ik mijn logo kon laten drukken op postdozen en vond verschillende websites. Een van deze bedrijven was dozenlatenmaken.nl. Ik zag dat het hier erg gemakkelijk was om mijn eigen maat dozen samen te stellen en mijn logo op de dozen te laten printen. Ik wilde graag een bestelling testen, door niet zo veel dozen te bestellen en dat was hier mogelijk. Ik vergeleek de prijzen met andere aanbieders en via dit bedrijf was het erg voordelig. Ik had de keuze uit veel verschillende maten en andere opties, waardoor ik mijn ideale postdozen kon samenstellen.

Erg blij met de nieuwe dozen

Mijn eerste bestelling postdozen kwam ongeveer twee weken later binnen en ik was erg blij met het resultaat. De kwaliteit van de dozen is erg goed en het logo komt goed naar voren. Ik heb hierna een grotere bestelling geplaatst, waardoor de dozen nog goedkoper werden. De dozen gebruik ik nu voor mijn bestellingen en ik heb al veel leuke reacties van klanten ontvangen. Voor het op maat laten maken van postdozen raad ik dozenlatenmaken aan.

  • Je kan gemakkelijk zelf je eigen doos samenstellen
  • Er zijn veel maten en opties beschikbaar
  • Het is mogelijk om kleine aantallen te bestellen
  • De kwaliteit van de dozen is erg goed   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn