Jaren geleden ben ik begonnen met het brouwen van bier als hobby. Ik had altijd al interesse in bier en vond het leuk om te leren hoe ik dit zelf kon brouwen. Vorig jaar ben ik met twee vrienden een kleine brouwerij begonnen, zodat wij ons eigen bier konden gaan verkopen. Het leek ons een leuk idee om een flessenopener met ons logo aan onze klanten te geven voor de verjaardag van onze brouwerij. Via de website van dereklameshop konden wij dit voordelig kopen. Ik heb al jaren interesse in bier en vind het een erg mooi product. Ik ben geen stevige drinker, maar kan wel genieten van een heerlijk speciaal biertje. Ik vind het leuk om nieuwe soorten uit te proberen en te ontdekken wat de ingrediënten zijn. Een paar jaar geleden had ik een set gekocht, waarmee ik mijn eigen bier kon brouwen. Dit was een erg simpel pakket, maar een goede manier om meer te leren over bierbrouwen. Ik vond het erg leuk om te doen en begon mij steeds meer in het brouwen te verdiepen. Ik kocht betere apparatuur en was veel aan het experimenteren. Ondertussen leerde ik ook andere mensen kennen die aan het brouwen waren en uiteindelijk ben ik vorig jaar met twee van hen een kleine brouwerij begonnen. Wij kochten een professionele installatie en in onze vrije tijd gingen wij aan de slag. Wij verkopen steeds meer, maar kunnen er nog zeker niet van leven. Vorige week bestond de brouwerij een jaar en wij wilden graag een flessenopener aan de klanten geven. Dit leek ons een leuke manier om de klanten te bedanken, bovendien kunnen wij op deze manier reclame maken door ons logo op de flessenopener te zetten. Ik stelde voor dat ik op zoek zou gaan naar een bedrijf dat ons kon helpen.

Een flessenopener via dereklameshop

Online zocht ik naar bedrijven waar wij een flessenopener met ons logo konden kopen. Wij hadden van te voren berekenend hoeveel openers wij nodig hadden en hadden een maximaal bedrag in ons hoofd. Ik vond verschillende bedrijven die konden bedrukken en een opener te koop hadden. Het bleek al snel dat dereklameshop.nl voor ons de beste keuze zou zijn. Hier konden wij voordelig een goede flessenopener kopen en laten bedrukken. Wij wilden slechts een klein aantal van de openers bestellen en dat was hier geen probleem. Wij hadden hier veel keuze uit kleuren, de bedrukking en de artikelen werden snel verzonden.

Veel positieve reacties

Sinds vorige week geven wij de flessenopener aan onze klanten en wij krijgen veel positieve reacties. De openers zien er erg leuk uit en zijn erg sterk. Wij geven de openers weg bij een aankoop van zes flessen, waardoor wij klanten aansporen om extra te kopen. Door deze actie verkopen wij meer en wij maken ondertussen onze klanten blij. Het idee van de flessenopener was een goede keuze. Voor het bestellen van promotieartikelen raden wij dereklameshop aan.

  • Wij konden hier de opener bestellen in kleine aantallen
  • Er waren veel opties voor het bedrukken van het artikel
  • Wij konden de openers hier voordelig kopen
  • Onze bestelling werd snel verzonden
  • De actie was een groot succes
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn