Mijn vriendin en wonen in een appartement en het balkon is onze enigste optie om buiten te zitten. Maar helaas hadden wij vaak last van veel wind op ons balkon en hierdoor zaten wij minder vaak op ons balkon dan wij wilden. Er zijn geen andere grote gebouwen in de buurt, waardoor ons appartementencomplex al de wind opvangt. Wij zochten naar een oplossing voor de wind en lazen toen over een balkonscherm. Twee weken geleden hebben wij een scherm gekocht bij tuinartikelen.nu en dit heeft ons probleem verholpen. Nu kunnen wij zonder klachten op onze balkon zitten. Mijn vriendin en ik hebben ongeveer twee jaar geleden samen een appartement gekocht. Wij vonden een mooi appartement aan de rand van de stad en waren het er snel over eens dat dit ons nieuwe huis zou zijn. Wij vonden het een nadeel dat wij geen tuin zouden hebben, maar gelukkig zit er een groot balkon bij het appartement. Wij vonden het balkon een goed alternatief en dachten dat wij hier veel gebruik van zouden maken. Helaas merkten wij dat er vaak erg veel wind is op het balkon, waardoor wij niet lekker kunnen zitten op het balkon. Er zijn geen andere grote gebouwen in de buurt en het complex vangt alle wind op. Wij wilden graag een oplossing voor ons windprobleem en daarom besloten wij om online naar oplossingen te zoeken. Wij lazen toen over een balkonscherm en dat dit helpt om de wind tegen te houden. Een ander voordeel is dat je door het scherm meer privacy hebt, want mensen kunnen moeilijker naar binnen kijken. Na het lezen van de artikelen besloten wij om ook een balkonscherm te kopen. 

Een balkonscherm gekocht bij tuinartikelen.nu

Mijn vriendin en ik bezochten eerst een aantal bouwmarkten, want wij hadden gezien dat deze bedrijven ook schermen verkopen. Wij vonden de schermen erg goedkoop, maar vonden geen balkonscherm die wij mooi vonden. In het weekend besloot ik om online verder te kijken. Ik vond al snel een aantal webshops waar de schermen te koop zijn. Op de website tuinartikelen vond ik een aantal mooie schermen voor een goede prijs. Ik liet de schermen aan mijn vriendin zien en samen kozen wij de mooiste uit. Het scherm had de ideale maten voor ons balkon en zou precies passen. Wij besloten om op deze website een balkonscherm te kopen.

Geen last meer van wind

Toen het scherm binnenkwam, besloot ik om het direct op te hangen. Met de instructies op de website was het erg gemakkelijk om het balkonscherm te bevestigen. Het scherm is weerbestendig en zal daarom lang meegaan. Sinds wij het scherm hebben opgehangen, hebben wij geen last meer van de wind. Wij merken nog wel een beetje wind op het balkon, maar hier storen wij ons niet meer aan. Wij kunnen nu eindelijk op ons balkon zitten wanneer wij dit willen. Voor het kopen van een balkonscherm raad ik tuinartikelen.nu aan.

  • Ze hebben verschillende leuke schermen te koop
  • De schermen zijn te koop voor een goede prijs
  • Het bevestigen van het scherm was erg gemakkelijk
  • Het scherm is weerbestendig
  • Wij hebben nu geen last meer van de wind
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn