Zoals u vast wel gemerkt heeft is het tegenwoordig niet alleen meer in bedrijfspanden heel normaal om een betonnen vloer te hebben. Ook moderne, hippe, huizen zijn vaak uitgerust met een industrieel ogende betonnen vloer. Natuurlijk is dit niet overal mogelijk omdat de constructie soms niet sterk genoeg is, of omdat het veel geld kost. Wij hebben gelukkig een oplossing die overal toepasbaar is, namelijk een coating met betonlook. Op deze manier creëert u voor veel minder geld praktisch hetzelfde resultaat. De coating met betonlook zorgt er voor dat er een prachtige sfeer in u huis hangt en het is bovendien ijzersterk. Handig is ook dat onze producten die de betonlook mogelijk maken niet alleen gebruikt kunnen worden op vloeren maar ook op wanden kunnen worden toegepast. Hierdoor kunt u met veel gemak en voor een relatief laag bedrag een betonlook creëren op elk oppervlak. De betonlook coating die wij verkopen zorgt bovendien voor een uitstekende bescherming van het onderliggende oppervlak. Het is gemakkelijk schoon te houden waardoor u er zeer lang van zult kunnen genieten. Daarnaast is het zwaar belastbaar en voelt het fijn aan doordat het ietwat flexibel en licht verend is. Het belangrijkste aspect zijn wij natuurlijk ook niet vergeten. De betonlook coating ziet er levensecht uit en zal alleen van zeer dichtbij van het echte werk te onderscheiden zijn. Wij verkopen verschillende producten op onze website die het creëren van een betonlook zeer eenvoudig maken. U kunt het in bijna alle gevallen zelf uitvoeren als u een beetje handig bent, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de betonlook vloer of muur te laten doen door ons vakkundige personeel. Als u op een professionele manier wilt leren hoe u een betonlook muur of vloer kunt creëren met onze producten dan kunt u hiervoor bij ons een workshop volgen. Op die manier weet u exact hoe het moet. Deze cursussen geven wij ook voor professionals. De transparante betonlook coating is een ideale methode om snel en goedkoop een ruimte te transformeren en bovendien te zorgen voor een zeer sterke vloer, dus kijk vooral even rond op de website van ons bedrijf Decochip om alle producten en methoden in kaart te krijgen.

Simpel en eenvoudig een betonlook in uw huis of bedrijfspand

Zoals u heeft kunnen lezen bieden onze methoden veel voordelen ten opzichte van het maken van een echte betonvloer of betonnen wand. De producten die een betonlook geven zijn zeer veel goedkoper en daarom vaak een zeer goed optie als u snel en voor zo weinig mogelijk geld toch een bepaalde muur of vloer aan wilt pakken. Omdat de coating met betonlook simpel over een bestaande vloer of muur kan kost het u bovendien niet veel tijd. De oude vloer blijft bovendien goed beschermd. Zeer handig is ook dat wij de betonlook producten in veel verschillende kleuren en soorten verkopen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hoogglans, maar ook is het mogelijk om voor een matte versie te gaan. U kunt de kleuren bovendien vaak zelf kiezen, dus u kunt altijd wel iets vinden wat aan uw eisen en wensen zal voldoen. De kwaliteit is, met name bij bepaalde soorten industrieën, uiteraard zeer belangrijk. Wij hebben voor veel verschillende situaties het juiste product, dus als u twijfelt of de betonlook vloer die wij verkopen voor uw doeleinden sterk genoeg is dan kunt u ons hier altijd over bellen of mailen. Onze ervaren medewerkers weten als geen ander wat de maximale belasting is van de verschillende typen en welk product daarom voor u het meest geschikt is. Naast de betonlook vloeren en wanden die wij verkopen kunt u bij ons bovendien nog vele andere producten kopen die uw huis of bedrijfspand een stuk fraaier en sterker zullen maken. Wij verkopen bijvoorbeeld ook de volgende producten:

  • Coating voor buiten
  • Diverse soorten giethars
  • Zwembad coatings
  • Diverse soorten gereedschap en reinigingsartikelen
  • Keuken- en werkbladen

U kunt dus voor veel verschillende producten het best bij Decochip terecht. Wij zijn een van de marktleiders op het gebied van gietvloeren en vloer- en muurcoating, dus bij ons zult u altijd de producten vinden die u zoekt.

Uitstekende service en zeer goede reviews

Naast onze online webshop kunt u uiteraard voor vragen en opmerkingen over onze producten ook terecht bij onze showroom in Vaassen. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de ideale manier om uw vloeren of muren aan te pakken. In onze showroom kunt u uiteraard ook de producten die wij verkopen in het echt zien en deze voelen en erop lopen. Uit de beoordelingen die wij van klanten die u voorgingen hebben ontvangen blijkt dat 99% van onze klanten ons zou aanbevelen. Dus als u niet van ons aan wilt nemen dat wij uitstekende producten verkopen voor scherpe prijzen en hier bovendien zeer goede service bij verlenen, dan kunt u dit ook nalezen in de ervaringen van onze klanten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw woon- of werkpand, dus twijfel niet bij vragen maar neem gerust contact met ons op. Op onze website kunt u van alles bestellen en bekijken, maar u kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom langskomen. De mooiste oplossingen voor het creëren van een betonlook kunt u vinden bij Decochip, dus verdiep u vandaag nog in de prachtige materialen die wij u kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn