Ben je er helemaal klaar voor om lekker te genieten van je welverdiende vakantie in het schitterende Turkije? Waarschijnlijk denk je van wel. Misschien zijn je koffers al gepakt, de juiste kleding is aangeschaft, je hebt misschien zelf al de hele lente in de sportschool gezeten om ervoor te zorgen dat je een lichaam hebt dat helemaal strand klaar is. In dat geval ben je er inderdaad bijna, maar er ontbreekt nog wel iets op de lijst. En dan hebben we het niet over je gezin, hoewel dat wellicht ook niet onbelangrijk is om mee te nemen indien je een gezin bezit. Het gaat hier natuurlijk om een visum voor Turkije. Nu denk je misschien dat je dat helemaal niet bent vergeten, maar dat je dat een visum voor Turkije pas kunt regelen op het moment dat je in Turkije bent. Niets is echter minder waar, want je kunt een visum voor Turkije ruim van te voren regelen in Nederland.  Je kunt tegenwoordig namelijk heel gemakkelijk ruim van te voren online een visum voor Turkije aanvragen. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om gewoonweg te wachten totdat je in Turkije bent. Daar kun je immers gewoon je visum voor Turkije kopen. Dat is waar, dat zou je inderdaad kunnen doen. Het is mogelijk en je komt vaak ook niet voor grote problemen te staan. Er zijn echter wel een paar nadelen als je voor deze optie kiest. Zo heb je te maken met Turks sprekende mensen. Ook het aanvraagformulier is in het Turks en in het meest gunstige geval is het in het Engels. Daarnaast moet je vaak in lange rijen wachten, want je komt aan in Turkije met het vliegtuig. Dat betekent dat je aankomt met een hele hoop medepassagiers die allemaal een visum voor Turkije nodig hebben. Dat resulteert vervolgens in lange rijen. Als je geluk hebt zijn er meerdere poortjes waar je doorheen kunt, maar het kan in Turkije ook maar net zo zijn dat er maar één poortje is en dat betekent dat je erg lang moet wachten voordat je met je vakantie kunt beginnen. Daarnaast heb je ook nog eens het nadeel dat de kosten voor een visum in Turkije die je ter plaatste koopt vaak hoger zijn dan wanneer je een visum online aanvraagt. Dus al met al kun je toch beter een visum online in Nederland aanvragen.

De vele voordelen van een visum voor Turkije dat je online aanvraagt

Hieronder vind je een lijstje met de vele voordelen van het online aanvragen van een visum voor Turkije.

  • Snelle service
  • Geen onverwachte kosten
  • Goedkoop
  • Advies
  • Klantvriendelijk
  • Veilig
  • Het officiële visum

Als je een visum voor Turkije aanvraagt via evisumdienst.nl dan ben je zeker van al deze voordelen. De service van evisumdienst.nl is enorm snel. Als je nu bijvoorbeeld een visum voor Turkije aanvraagt, dan weet je zeker dat je je visum binnen 24 uur in huis hebt. Je kunt je visum namelijk eenvoudig via de email ontvangen. Overigens kun je er ook voor kiezen om je visum voor Turkije via de post te ontvangen. Het is dus maar net wat je zelf het prettigst vindt. Een visum dat je online bestelt via evisumdienst.nl is goedkoop. Je betaalt slechts 25,95 en dat is dan ook het bedrag wat je betaalt. Je hebt dus niet te maken met extra kosten zoals administratiekosten of verwerkingskosten. Op deze manier is een visum dat je in Nederland aanvraagt dus ook daadwerkelijk goedkoper dan een visum voor Turkije dat je koopt op het Turkse vliegveld. Tevens kun je gratis gebruik maken van advies. Je aanvraag wordt door Nederlanders in behandeling genomen en beoordeeld. Voor vragen kun je dus ook direct bij Nederlanders terecht zodat je je vraag in het Nederlands kan stellen en je krijgt dan ook netjes antwoord terug in het Nederlands. Dat is allemaal wel zo gemakkelijk en het gebeurt allemaal ver voor je vakantie buiten de hectiek van het vliegveld om. Betalen is ook gemakkelijk, want op het vliegveld moet je altijd betalen met contant geld. Via een online aanvraag kun je veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. Het visum dat je ontvangt is het officiële visum voor Turkije. De website vraagt het visum aan bij de Turkse overheid, dus het is exact hetzelfde visum wat je zou krijgen als je het visum op het vliegveld aan zou vragen.

Een onbezorgde reis regel je met een online visum

Los van alle voordelen is het grootste voordeel dat als het ware overkoepelend werkt, natuurlijk het feit dat je met een online visum een heerlijk onbezorgde reis tegemoet kunt gaan. Je kunt ver van te voren alles al regelen met betrekking tot de bagage, de kleding, de vlucht, de accommodatie, en noem het allemaal maar op. Als je ook nog eens online een visum voor Turkije aanvraagt, dan zit je daar dus ook niet meer mee. Dan kun je in het vliegtuig lekker achterover leunen (voor zo ver mogelijk in een vliegtuig) en genieten van de voorpret van de vakantie. Je kunt lekker even een boekje lezen of een dutje doen, want je wordt immers niet geplaagd door zorgen over wat nog komen gaat. Als je een beetje stressvol bent ingesteld, dan is het vooruitzicht dat je op het Turkse vliegveld nog een visum aan moet vragen natuurlijk niet echt bevorderlijk voor het reisgemak. Vraag daarom je visum online aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn