Dan bent u bij www.verfshoppen.nl aan het juiste adres. Onze webshop is onderdeel van Bunte Kleur en Interieur uit Hengelo Overijssel. Een schildersbedrijf met ruim 70 jaar schilder ervaring. Naast het leveren van schilder diensten verkopen we ook verf en verfmaterialen in onze winkel en sinds 2013 ook via de webshop. Wij verkopen geen overjarige verven, oude merken of geïmporteerde verven. Alle producten komen bij dezelfde groothandels vandaan als waar de schilders en de winkels inkopen. In onze webshop kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft op schilder gebied, inclusief scherpe prijzen, een verf aanbieding of aantrekkelijke acties. Niet voor niets is onze slogan; professionele verf voor een k(l)eurige prijs, daar hoort een verf aanbieding bij! Wij noemen onszelf de goedkoopste verfleverancier van Nederland! Naast de levering van materialen voor uw verfklus staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. U kunt hen telefonisch bereiken of via het contactformulier benaderen. Verfshoppen is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 18.00 en op zaterdagen van 10.00 t/m 13.00. Ook zij kunnen u alles vertellen over onze scherpe prijzen en verf aanbieding op de verf die u zoekt. Dat is waar het natuurlijk mee begint. Wat u wilt gaan schilderen. Aan welke eisen moet de verf of lak voldoen? Moet het een verf of lak zijn op waterbasis? Moet de verf afneembaar zijn, mat, glad of misschien met een structuur? En moet er dan ook nog een grondverf laag onder zodat de verf het beste pakt? En wat als u besluit een keur te kiezen, welke kleur moet dit zijn? Voor goed advies, een verf aanbieding en ruime keuze moet u bij Verfshoppen zijn. Daarbij leveren wij onze producten binnen 2 dagen zodat u snel aan de slag kunt met de verf! De merken die we in onze winkel en in de webshop, ook als verf aanbieding, verkopen, zijn o.a.:

 • Sikkens
 • Flexa
 • Wijzonol
 • Cetabever
 • Trimetal
 • Traelyx

Een verf aanbieding van Sikkens

De verf aanbieding bieden we op verf van het sterke merk Sikkens. De verf aanbieding geldt op verf voor zowel binnen als buiten en loopt uiteen van binnenmuurverf tot grondverf:

 • Verf aanbieding 1: Sikkens Alpha Projecttex, een zeer matte en zeer goed dekkende, watergedragen, wasbare gladde binnenmuurverf.
 • Verf aanbieding 2: Sikkens Alphatex SF, een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije en gladde muurverf voor binnen op basis van speciale polymeerdispersie.
 • Verf aanbieding 3: Sikkens Rubbol Primer Extra, een nieuwe goed vullende en dekkende grondverf voor buiten.
 • Verf aanbieding 4: Sikkens Rubbol Primer Plus, een goed vullende en dekkende grondverf voor binnen en buiten.
 • Verf aanbieding 5: Sikkens Rubbol SB Plus, door de lange levensduur zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Makkelijk verwerkbaar en zeer duurzaam.

En momenteel bieden we nog een actie/verf aanbieding voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto, high gloss, satin en semi-gloss, voor het lakken van deuren en trapleuningen met een extra sterke lak die slijtage en beschadiging aan deuren en trapleuningen doet voorkomen/verminderen. Hier krijg je een professionele schilderskwast ter waarde van € 8,80 bij. Een op=op-actie zeker de moeite waard is!

Ook voor professionele materialen naar verfshoppen

Ook voor professionele kwasten, rollers, blokwitters, schuren, tape/afdekken, reinigers, verfbakken, verfroosters, messen en krabbers en vulmiddelen kunt u bij ons terecht. Net zoals we dat bij alle verf- en laksoorten doen kent elk artikel een uitgebreide omschrijving zodat u weet wat u krijgt en wat het materiaal of de verf doet. Zoals de populaire blokwitters van het merk SAM. Een blokborstel in doe-het-zelf kwaliteit met wit varkenshaar en bajonetsluiting. Of wat te denken van de verfkwast waarvan de keuze voor het type kwast bepaald wordt door het oppervlak of de ondergrond die u wilt gaan schilderen. En de soort of kwaliteit verf die u wilt gaan verwerken. Onze meest toegepaste verven zijn watergedragen verven zoals acryl- en muurverven of terpentine verdunbare verven zoals alkydhars- en houtverven. Een verfkwast van goede kwaliteit neemt de verf goed op, geeft de verf gelijkmatig af, besnijdt beter en werkt strakker af. Een goede kwast gaat bovendien naar de hand van de gebruiker staan en werkt daarom alleen maar prettiger. In de webshop vindt u acht verschillende soorten. Komt u er niet uit welke kwast geschikt is voor de verfklus die u wilt gaan doen? Bel ons dan of bezoek onze winkel. Door onze klanten goed te informeren over deze producten komt u niet voor verrassingen te staan. Op onze website hebben wij ook een blog waarin we over onderwerpen uitleg geven om u te helpen uw verfklus te klaren. Loopt u tegen houtrot aan in uw kozijnen? Of bent u van plan om uw balkon of binnenvloer te gaan schilderen? Of heeft u gehord over krijtverf maar is het u niet duidelijk wat je daar precies mee kunt of bereikt? Op onder andere deze onderwerpen geven onze medewerkers een duidelijk antwoord onder het kopje blog. Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen? Laat dan gerust een reactie achter.  We stellen het op prijs als u onze dienstverlening beoordeelt nadat u onze webshop heeft bezocht en een bestelling heeft gedaan. Nadat u gebruik heeft gemaakt van een goede verf aanbieding of materialen heeft gekocht zijn we benieuwd naar uw mening. Onze klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis en vakmanschap. Onze snelle levering en goede service stellen klanten zeer op prijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn