Dozenmarkt - DozenAls klant van een webwinkel staat u er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar voor een goede bedrijfsvoering zijn dozen van groot belang. Als u iets bij een webshop bestelt, dan wilt u dit immers in goede staat in huis krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen, is een aantal zaken van belang. In de eerste plaats is het dus belangrijk dat er goede dozen gebruikt worden waar alles in past, zodat de producten die besteld zijn tijdens het vervoer goed beschermd zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van goed vulmateriaal, zodat de artikelen niet heen en weer kunnen gaan schuiven in de doos en op die manier alsnog kunnen beschadigen. Tot slot is het van belang dat de doos goed dichtzit, de spullen moeten er immers niet zomaar uit kunnen vallen, dan zou het immers kunnen gebeuren dat breekbare artikelen breken of dat u een incomplete bestelling in huis krijgt. Voor eigenaren van webwinkels is het daarom erg belangrijk om over een goede voorraad dozen te beschikken. Voor veel shops is het van belang dat ze verschillende maten op voorraad hebben en dat ze bovendien voldoende voorraad hebben. Het kan immers niet zo zijn dat u een bestelling niet de deur uit kunt doen omdat u geen dozen meer hebt om deze in te verpakken. Dat zou wel heel slechte reclame betekenen voor uw onderneming. Klanten willen immers graag zo snel mogelijk over hun bestelde producten kunnen beschikken, dus is het goed om ze zo snel mogelijk te versturen. Als u ervoor zorgt dat u altijd voldoende dozen en ander verpakkingsmateriaal op voorradig hebt, dan bent u dus altijd in staat om er voor te zorgen dat u een bestelling zo snel mogelijk kunt verzenden, zodat de klant deze zo snel mogelijk in huis heeft.

Juiste maat dozen

Hierboven is al duidelijk geworden dat het erg belangrijk is om voldoende dozen te hebben en om de juiste formaten te hebben. Maar hoe komt u hier nu eigenlijk aan? U kunt ze natuurlijk gewoon zelf verzamelen, door bij de supermarkt uw boodschappen in een doos mee naar huis te nemen of door de dozen her te gebruiken waar uw winkelvoorraad in aangeleverd wordt. Maar dit levert verschillende problemen op. Zo bedrukken veel leveranciers hun verpakkingsmateriaal en is het dus duidelijk dat u de doos hergebruikt hebt. Ook aan gebruikssporen is dit vaak te zien. Sommige klanten vinden dit prima, zij waarderen het hergebruik en zien hierin vooral dat u bezig bent het milieu zoveel mogelijk te sparen. Andere klanten zullen het echter als onprofessioneel ervaren. Een ander probleem dat u kunt ervaren, is dat de dozen die u op deze manier verzamelt niet de juiste afmetingen hebben. Dat is natuurlijk wel een erg vervelend probleem. Net als het feit dat het lastig kan zijn om voldoende exemplaren te verzamelen. Wilt u zeker weten dat u altijd genoeg exemplaren hebt om alle bestellingen te kunnen verzenden en dat deze ook nog eens de juiste afmetingen hebben? Dan bent u bij Dozenmarkt aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer ruime collectie op dit gebied, bij hen vindt u maar liefst meer dan 2500 verschillende formaten dozen. U komt er heel snel achter af zij het formaat van uw voorkeur hebben door simpelweg de gewenste maten in te voeren op hun website. Komt er niet de juiste maat uit naar voren, dan kunt u kiezen voor het formaat dat er het dichtst bij in de buurt komt, maar u kunt ook speciaal dozen voor u op maat laten maken. Ook deze mogelijkheid bieden zij namelijk.

De voordelen van Dozenmarkt

Kiest u voor Dozenmarkt, dan profiteert u van verschillende voordelen:

  • een zeer ruime collectie aan formaten
  • mogelijkheid tot dozen voor u op maat te laten maken
  • zeer snelle levering
  • milieubewuste keuze

Dat zijn dus genoeg redenen om juist voor dit bedrijf te kiezen als u op zoek bent naar dozen. Zoals gezegd is een verpakkingsdoos niet het enige dat u nodig hebt om bestellingen goed verpakt te versturen, u hebt hiervoor ook andere verpakkingsmaterialen nodig. Ook daarvoor kunt u bij dit bedrijf terecht. Zo koopt u bij hen ook tape en de bijbehorende dispensers, om op een eenvoudige manier de dozen stevig af te kunnen sluiten. Bij tape is de kwaliteit natuurlijk van groot belang, het moet immers niet breken tijdens het transport, maar stevig op zijn plaats blijven. Hier vindt u echter enkel de beste kwaliteit tape, zodat u hier echt helemaal op kunt vertrouwen. Daarnaast vindt u bij hen ook folie en zakken, waarmee u de te versturen artikelen nog beter kunt beschermen. Verzendt u voornamelijk kleine zaken, dan kunt u volstaan met doosjes die door de brievenbussen passen of met grotere enveloppen. Ook deze vindt u uiteraard bij hen in het assortiment. Met andere woorden, bij Dozenmarkt vindt u alles wat u nodig hebt voor het veilig versturen van artikelen. Wilt u dozen bij hen kopen, dan hoeft u bovendien niet meteen een heel grote stapel aan te schaffen, ook kleinere bestelling zijn bij hen een optie. Wel is het zo dat u kortingen krijgt als u meer bestelt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden, wilt u ook dozen bestellen of hebt u ander verpakkingsmateriaal nodig, neem dan eens een kijkje op hun website of vraag bij hen informatie aan over de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn