Wilt u meer weten over stekelbos caravans?Toen wij laatst na een zeer heftige storm naar onze caravan gingen kijken, vonden wij enkel een berg blik en kapot hout terug. Wij hadden al gevreesd dat onze caravan niet zonder kleerscheuren door deze storm zou komen, maar dat hij werkelijk helemaal aan gruzelementen zou zijn, hadden wij niet zien aankomen. Wij waren erg aan onze caravan gehecht en wij baalden dan ook als een stekker dat wij nu geen onderkomen meer hadden voor de weekenden. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een andere caravan te kopen. Nederland is een land dat bekendstaat om het feit dat je hier op iedere straathoek een caravan kunt kopen, maar wij wilden echt kwaliteit in huis halen. Vandaar dat wij bij allerlei mensen gevraagd hebben waar zij hun sleurhut hadden gekocht en zo kwamen wij terecht bij de mensen van Stekelbos caravans. Deze zaak heeft een heel goede naam opgebouwd want wie wij ook over Stekelbos caravans vroegen, wij kregen steeds dezelfde dingen te horen. Ten eerste vertelde iedereen ons dat zij een heel mooie caravan hadden kunnen kopen bij Stekelbos caravans en ten tweede dat zij deze caravan altijd voor een heel lage prijs hadden kunnen inkopen. Dat was genoeg reden voor ons om een keer te kijken wat Stekelbos caravans ons allemaal te bieden had.

Bij Stekelbos caravans koop je altijd kwaliteit

Toen wij even naar de site van Stekelbos caravans gingen kijken, zagen wij dat je hier heel veel soorten caravans kunt aanschaffen. Het fijne aan deze site is dat ze niet alleen maar caravans beschikbaar hebben voor de rijkeren der aarde, maar dat je hier ook voor een heel zacht prijsje een heel mooie caravan kunt kopen. Dat is dan ook de kracht van Stekelbos caravans, de mensen die hier werken richten zich op iedereen met welk budget dan ook. Zo kun je hier dus mensen vinden die naar Stekelbos caravans gaan om een zeer luxe onderkomen aan te schaffen, terwijl anderen naar Stekelbos caravans gaan om daar met de paar duizend euro die zij gespaard hebben, iets moois te kopen. Wij wilden graag iets wat niet te duur was, maar wat ook niet te goedkoop was. Wat dat betreft zaten wij bij Stekelbos caravans dus helemaal goed want men heeft hier heel mooie exemplaren staan die voor heel scherpe prijzen de deur uitgaan. Wij hebben dan ook even een bezoek gebracht aan het terrein van deze firma zodat wij de caravans even kenden bekijken.

Wij hebben een heel goede aankoop gedaan

Wij hadden al snel een heel mooie caravan op het oog en wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben voor minder dan wij beschikbaar hadden, een prachtige caravan kunnen kopen en deze werd ook nog eens door dit bedrijf op zijn plek gezet. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf
  • wij hebben hier een heel goede aankoop kunnen doen
  • onze caravan werd door dit bedrijf op zijn plek gezet

Meer weten? Of wilt u foto’s bekijken? Surf dan even naar stekelbos.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn