Lesscher4wd - Nissan Patrol

  • Woont u aan een onverharde weg en is het bij slecht weer soms erg lastig om van en naar uw woning te rijden met de auto?
  • Of moet u voor uw werk vaak over relatief onbegaanbare paden rijden, waar uw automobiel zichtbaar moeite mee heeft?
  • Of heeft u gewoon zin in een flink avontuurlijke vakantie en bent u daarom op zoek naar een robuuste four wheel drive?

Denk dan eens aan de enige echte Nissan Patrol. Hiermee komt u werkelijk overal waar u maar heen wilt gaan. De Nissan Patrol is een uitstekende en zeer robuuste terreinwagen, die u nooit in de steek zal laten. Het gaat hier om een zeer bekend en hoogwaardig automerk, dat zich onder andere toe heeft gelegd op het ontwerpen en bouwen van 4WD-wagens. Als u een Nissan Patrol aan gaat schaffen, dan zult u zich werkelijk de koning te rijk voelen. Daarover is geen twijfel mogelijk. U hoeft de meest onbegaanbare bospaden niet meer te vermijden, omdat uw Nissan Patrol er geen enkele moeite mee heeft. Door de kracht van vierwielaandrijving komt u nooit vast te zitten in een modderpoel en dat is natuurlijk ideaal. En zeg nou zelf, u zou toch ook wel een auto willen hebben waar u echt van op aan kunt? Met een Nissan Patrol hoeft u zich geen zorgen meer te maken onderweg. En als u dan op vakantie gaat en wandelingen wilt maken in de meest ruige bergen, dan brengt uw Nissan Patrol u feilloos naar de top, vanaf waar u uw tocht kunt starten. Dus ook voor sportieve mensen is dit een ideale wagen. Klinkt dit goed en zou u ook wel zo eentje aan willen schaffen? Wilt u ook graag een echte terreinwagen hebben die u nooit in de steek laat? Lees dan even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan hoe u hier aan kunt komen.

Met de Nissan Patrol komt u werkelijk overal

Als u op zoek bent naar een gebruikte of een nieuwe Nissan Patrol, dan is het heel mooi dat u even op deze pagina bent beland. Hier vindt u namelijk meer informatie over autodealer Lesscher 4WD, die zich heeft gespecialiseerd in het leveren en repareren van four wheel drives. Sterker nog, de Nissan Patrol is de wagen waar het bij ons allemaal mee begon. Sinds deze auto hebben wij een zeer succesvolle autogarage die als speerpunt heeft om mensen aan de beste 4WD te helpen, die goed bij hun wensen aansluit. En om autobezitters van dit type te helpen met reparaties, doorverkopen en dergelijke. Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook zeker wel een Nissan Patrol in de aanbieding die bij u past. Wij hebben vele gebruikte wagens van dit type staan, zodat u rustig eens rond kunt kijken of er eentje voor u tussen zit. Dankzij ons verrassend complete assortiment in zowel occasions en nieuwe auto’s, zult u bij ons altijd wel iets van uw gading vinden. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Dus zoekt u een Nissan Patrol en wilt u deze bij een deskundig bedrijf aanschaffen? Dan bent u bij Marcel Lesscher aan het goede adres! Het is helaas een feit dat de nieuwe Nissan Patrol nog niet in Europa wordt geleverd. Dit betreuren wij zeer. Maar gelukkig hebben wij wel prachtige tweedehands exemplaren goed opgeknapt, waardoor ze weer als nieuw zijn en u er zo mee weg kunt rijden. En dat komt natuurlijk goed uit! Mocht het zo zijn dat de Nissan Patrol ook weer in Europa leverbaar zal zijn, dan zijn wij natuurlijk de eerste garage die hem voor u klaar heeft staan. Daar kunt u zeker van op aan. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Aarzel dan niet langer en abonneer u vandaag nog op onze nieuwsbrief. Zo hoort u als eerste van ons wanneer u de nieuwe Nissan Patrol bij Lesscher kunt komen bewonderen. Wij hopen in ieder geval binnenkort al iets van u te mogen horen!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u voor goede four wheel drives beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Wij zetten ons vakmanschap namelijk altijd om in een aantrekkelijke en eerlijke prijs, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee, maar toch een schitterende Nissan Patrol of een andere 4WD-auto aan kunt schaffen. En zeg nou zelf, dat is toch ronduit geweldig? Daar zou u toch ook wel van willen profiteren? Neem dan snel een kijkje op lesscher4wd.nl om ons aanbod op dit gebied te bekijken. Wij hebben uiteraard niet alleen de fantastische Nissan Patrol voor u in de aanbieding, maar ook andere modellen van dit automerk. Als het maar 4WD’s zijn! Wij grossieren ook in prachtige terreinwagens van het topmerk Toyota. Dus ook daarvoor kunt u bij Lesscher terecht. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen door even te bellen, maar ook een mailtje volstaat. Voorts kunt u het contactformulier op lesscher4wd.nl invullen. Graag tot ziens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn