Annebethkroeskop - BotoxBotox heeft jammer genoeg onder sommige inwoners van ons land een relatief slechte naam. Dat dat volkomen onterecht is, zal blijken uit het vervolg van deze tekst. Want mits met mate gebruikt, kan botox werkelijk waar wonderen verrichten. Jammer genoeg ziet men altijd als eerste plaatjes voor zich van sterren die een beetje te veel hebben gebruikt. Zij hebben dan de illusie dat hun hoofden er mooier uit gaan zien, maar niets blijkt minder waar. Misschien bent u zelf dergelijke foto’s wel eens tegengekomen in bijvoorbeeld de blaadjes bij de kapper. Veel mensen laten zich hierdoor afschrikken en denken vervolgens dat het gebruik van botox voor hen vast geen goed idee is. Dat is erg te betreuren. Want mits goed gebruikt kan het spul uw gezicht net een stukje mooier maken. Er zijn verschillende mogelijke toepassingen voor het gebruik hiervan:

  • tegengaan van rimpels
  • tegengaan van migraine
  • tegengaan van tandenknarsen

Dat had u niet gedacht hè, dat botox op zoveel verschillende manieren succesvol kan worden toegepast? De vraag is natuurlijk hoe we bij al deze wijsheid komen. Het goede antwoord op die vraag is Annebeth Kroeskop. Nog nooit van gehoord? Gek, want dit is een enorm betrokken cosmetisch arts met een schat aan ervaring. Zij is voorstander van de gedachte dat botox, mits met mate gebruikt, veel voor de mensen kan betekenen. Ze heeft een kantoor in Amsterdam waar ze haar klanten ontvangt. Ze werkt samen met een gerenommeerde huidspecialiste voor een nog beter resultaat. Heeft u dus last van rimpels? Kom dan vlug naar ons toe. Of vreest u dat dit in de toekomst zo zal zijn en wilt u dat te allen tijde voorkomen? Maak in alle gevallen snel een afspraak, zodat we u zo snel en goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wacht, gaat daar de telefoon al?

Maak uw huid mooier met botox

Door botox op de juiste wijze te gebruiken, kunt u de huid erg verfraaien. De vrouw die is genoemd in de vorige paragraaf weet alles van botox. Ze kan u dan ook adviseren of het beter is dit stofje te gebruiken, of bijvoorbeeld fillers. Want ook dit laatste kan wonderen doen voor uw vale huidje. Annebeth Kroeskop werkt op een vaste manier. Niet als een robot, maar als een echt mens van vlees en bloed. Want dat zijn we uiteindelijk allemaal. Ten eerste vindt er een gesprek plaats, dat we een intake noemen. Daarin bespreken we uw wensen en hoe u die het liefste gerealiseerd ziet. Vaak stuiten we dan gelijk al op mogelijkheden, maar evenzeer op onmogelijkheden. Het is goed om in een vroegtijdig stadium te weten wat we precies van elkaar verwachten. Het uitspreken van verwachtingen over en weer voorkomt misverstanden. Want u moet nou ook weer niet denken dat botox alle problemen in de wereld even op zal lossen, dat gaat echt wat te ver. Wel kan het goedje zorgen voor heel wat goeds in uw gezicht. De tevredenheid die wij scoren onder onze klanten, of zoals we zelf graag zeggen: onze gasten, is erg hoog. U kunt dit op simpele wijze nagaan door in uw omgeving te vragen of er wel eens iemand gebruik heeft gemaakt van botox via de genoemde cosmetisch arts. Dan weet u het snel genoeg. Maar wat ook kan, is dat u eens op het internet naar ons op zoek gaat. Enfin, we waren gebleven bij het intakegesprek. Na dit gesprek volgt normaal gesproken een persoonlijk behandelplan. Daarin staat vermeld wat we gaan doen en wanneer. U weet dan dus welke ingrepen er allemaal zullen worden uitgevoerd op uw tere huidje. Het uiteindelijke doel is dat door het gebruik van botox op een verantwoorde manier uw gezicht net wat mooier wordt, maar met een blijvende natuurlijke uitstraling.

Ga voor een betrouwbare behandeling

In de wereld van de botox lopen er wel wat vage figuren rond. Zij beloven u van alles, maar kunnen dit als puntje bij paaltje komt in het geheel niet waarmaken. En dat is erg vervelend. Want bent u eenmaal zo ver dat u voor het opspuiten van botox opteert, dan wilt u natuurlijk wel dat een beetje een bekwaam iemand dat gaat doen. Bij ons bent u daarvoor gelukkig aan het goede adres. Welk adres? Ons kantoor aan de Parnassusweg in Amsterdam, in dezelfde straat als de rechtbank in het zuiden van de hoofdstad van ons kikkerlandje. Hier werkt namelijk de al twee keer bij naam genoemde mevrouw. Zij staat garant voor betrouwbaarheid. Maar ook veiligheid is iets wat zij graag uitdraagt bij het gebruik van botox. Verkeerde keuzes kunnen enorme gevolgen hebben en dat willen we geen van beiden hebben. Deze arts is voorts aangesloten bij de gerenommeerde Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De aansluiting bij deze club brengt mee dat ze aan de nodige eisen die men aan de kwaliteit van het gebruiken van botox mag stellen, voldoet. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, verdiept ze zich al sinds een paar jaar in nieuwe technieken op het gebied van cosmetische dermatologie. U heeft dus te maken met iemand die de fijne kneepjes van het vak botox aanbrengen goed beheerst. Laat u niet gek maken door oplichters of andere louche figuren, maar ga in zee met louter betrouwbare figuren die aan alle kwaliteitseisen op het gebied van botox voldoen. Hopelijk hebt u inmiddels genoeg informatie en besluit u vandaag nog contact op te nemen met onze firma.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn