Vervoer, opslag, import en export, ofwel alles wat met goederen te maken heeft is vaak gecombineerd met containers. Vooral grote partijen aan goederen worden eigenlijk altijd met behulp van containers vervoerd. Het is daarom goed om te weten waar de beste containers te vinden zijn, waar het meest gevarieerde aanbod te verwachten is en natuurlijk waar u gebruik kunt maken van voordelige prijzen in combinatie met de beste kwaliteit. Containers zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Sommige containers zijn klein en maar 2 m3 groot en andere containers zijn juist heel groot en kunnen tot wel 50 m3 groot zijn. De bekendste containers zijn natuurlijk de zeecontainers die bijvoorbeeld massaal te bewonderen zijn in de gemiddelde haven. In Rotterdam bijvoorbeeld vind je erg veel van dit soort containers. Maar mocht u juist een kleinere container nodig hebben dan is het goed om te weten dat KTK containers een ruim aanbod aanbieden van verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Open en gesloten volume containers
  • Portaalalarm containers
  • Containers met kabelopname
  • Containers met haakarmopname

Dus voor elke wens is er wel een juiste container te vinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. De containers van KTK zijn van de beste materialen vervaardigd en zijn dan ook enorm duurzaam, en praktisch onverwoestbaar. Dit maakt dat ze vele jaren meegaan. Het is dus een investering in een product die maakt dat u uw goederen voor een langdurige tijd prima kunt vervoeren. U hebt dan ook geen omkijken naar nieuwe containers op het moment dat u een container hebt gekocht bij KTK. Hetzelfde geldt natuurlijk als u er meerdere koopt. Voor de grotere import bedrijven en export bedrijven is het goed om te weten dat je de beste kwaliteit kunt verwachten en bij de inkoop van meerdere producten krijgt u natuurlijk ook korting op de bestelling. Al met al bent u dus verzekerd van een container die lang meegaat, uw producten goed beschermt en waarmee u uw goederen gemakkelijk kunt vervoeren van A naar B. Dat is natuurlijk waar het om draait bij een container. Het dient uw goederen op een goede manier te vervoeren zonder dat u er over in hoeft te zitten of het al dan niet in goede staat aan komt op de plaatst van bestemming. Het zou toch jammer zijn als u inkomsten misloopt simpelweg omdat de goederen onderweg hun originele kwaliteit verliezen. Verder kunt er zeker van zijn dat de container zelf in ieder geval de rest van uw tijd bij het bedrijf niet vervangen hoeft te worden tenzij het schip waarmee de container wordt vervoerd zinkt of iets dergelijks.

De container van KTK

De container die je kunt bestellen bij KTK is van de beste kwaliteit. KTK zit namelijk al meer dan 25 jaar in het vak en heeft in die tijd natuurlijk de nodige ervaring op kunnen doen. Niet alleen ervaring in het vervaardigen van de producten, maar ook in het leveren van de artikelen en de service richting de klanten van KTK. KTK kunt u vinden via ktk.nl. Op deze website kunt u meteen zien dat de producten die u kunt bestellen bij KTK zeer gevarieerd zijn. Hierbij kunt u denken aan de speciale python container. Deze container is speciaal ontwikkeld voor zware afvalstromen. Deze container is dan ook ideaal voor het zwaardere werk. Denk bijvoorbeeld aan de sloop van een woning of iets dergelijks. De materialen kunnen eventueel van grote hoogte in deze container worden gegooid. De container is zo vervaardigd dat dit soort zware lasten gemakkelijk opgevangen kunnen worden. Verder kunt u ook denken aan een mobiele rol container. Deze is gemaakt met wielen en kan dus gemakkelijk verplaats worden. Ideaal als vuilnis container natuurlijk. Een andere soort container is de ZLC container. Dit is een inzamelvoertuig met een zijlader en is natuurlijk bij uitstek geschikt om afval in te zamelen. Voor een afval container is het vaak handig als deze een ingebouwde pers heeft. Daarom kun je bij KTK ook een zelf persende container bestellen. Deze container perst al het materiaal meteen samen zodat de vuilniswagen veel meer afval kan vervoeren dan wanneer het afval niet wordt samengeperst.  Voor de zwaardere materialen die niet kunnen worden geperst kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de zogenaamde Roll-Over. Deze installatie weet met behulp van een zware wals waarmee zelfs de meest robuuste materalen klein te walsen zijn. Met deze wals kun je diverse producten verdichten zoals: hout, snoeihout, grofvuil, volumineus licht afval en afval dat onder toezicht moet worden vernietigd.

Hoe te bestellen bij KTK

U hoeft zich geen zorgen te maken over het bestellen. De website van ktk.nl is zo ingericht dat het bestellen enorm gemakkelijk is voor wie dan ook. Dit geldt zowel voor de grote bestellingen van grote partijen als voor de kleinere singuliere bestellingen.  Mocht u vragen hebben of tegen onduidelijkheden aanlopen dan vindt u onder aan de site een contact formulier. Dit kunt u invullen en vervolgens kunt u precies aangeven wat uw vraag is of waar u tegen aan loopt bij het bestellen. De medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk een reactie sturen met een antwoord op uw vraag. Mocht het niet lukken, dan kunt u ook persoonlijk contact opnemen met een medewerker en alle onduidelijkheden telefonisch af handelen zodat u niet voor verassingen komt te staan als u uiteindelijk gaat bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn