123carcam - DashcamMisschien heeft u er nog nooit echt over nagedacht, maar het hebben van een dashcam in uw auto of andersoortig voortuig kan veel voordelen opleveren. Bijvoorbeeld in het geval van schade bij een botsing of een ander ongeluk. Een dashcam met GPS kan precies opnemen waar u aan het rijden bent, hoe hard u aan het rijden bent, en het filmt tegelijkertijd datgene wat zich voor uw ogen afspeelt. Het harde bewijs dat u hiermee verzamelt kan er voor zorgen dat een verzekering ook precies kan zien wat er daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Uitstel van uitbetaling en onduidelijkheid over de toegebrachte schade zijn hiermee verleden tijd. Het aanschaffen van een dashcam kan u als particulier dus, naast dat het mooi beelden opneemt die leuk zijn om terug te zien, ook daadwerkelijk financiële voordelen opleveren. Als u beheerder bent van een wagenpark, zoals bijvoorbeeld een transportbedrijf of taxibedrijf is het bovendien extra handig om de door u beheerde wagens uit te rusten met een dashcam. Zo weet u te allen tijde waar de auto’s of vrachtauto’s zich bevinden, hoe snel ze in bepaalde situaties rijden en u heeft beeldmateriaal als er zich een ongeluk heeft voorgedaan. Naast de praktische functies van het hebben van een dashcam kunt u het natuurlijk ook aanschaffen omdat u graag beelden wil hebben van de verschillende autoritjes die u maakt. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een dashcam voordat u op vakantie gaat. Herbeleef mooie bergweggetjes en of routes langs de kust door simpel op het record knopje van het apparaat te drukken. De beelden zijn scherp en van hoge kwaliteit en dankzij het speciale bijgeleverde programma kunt u tegelijkertijd de beelden die de dashcam heeft gemaakt bekijken en op hetzelfde scherm via Google Streetview kijken waar die bewuste beelden zijn geschoten. Door deze totaalbeleving kunt u hele stukken van bijvoorbeeld uw vakantie opnieuw ervaren. De verschillende soorten van de dashcam die u in onze webshop kan vinden beschikken over krachtige processoren zodat ook de beelden die ’s nachts zijn opgenomen van goede kwaliteit zijn. Bovendien staat als u de beelden afspeelt altijd de gereden snelheid in beeld en kunt u precies zien waar het voertuig zich op dat bewuste moment bevond.

Beelden opnemen met een dashcam is veilig én leuk

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan het dus handig, veilig en bovendien ook nog leuk zijn om een dashcam aan te schaffen. In onze webshop zijn er bovendien verschillende modellen te bestellen, zowel met als zonder ingebouwd GPS systeem. Het is zelfs mogelijk om een dashcam met ingebouwde G-sensoren te bestellen. Zo kun je zien welke krachten er op een bepaald moment op een auto worden uitgeoefend. Daarnaast zijn er verschillen in de maximale kijkhoek van de verschillende modellen. Sommigen kunnen wel tot 170 graden filmen en geven dus een zeer compleet beeld van wat er zich voor of achter u op de weg afspeelt. Het is ook mogelijk om bij ons een compleet systeem met twee of meer camera’s te bestellen zodat de gehele omgeving van een auto of vrachtauto kan worde gefilmd. De modellen dashcam die wij hebben zijn onder andere de volgende:

  • BL980C + GPS
  • BL950A + GPS
  • GS200 + GPS
  • GS8000 + GPS

Daarnaast is in onze webshop ook een miniversie van een dashcam te koop. Deze is dusdanig klein dat hij handig achter bijvoorbeeld de achteruitkijkspiegel kan worden gemonteerd. Hierdoor heeft u als bestuurder geen verder beperking van het zicht door zowel het voor- als achterruit. Ideaal dus voor als u een wat kleinere auto of een kleiner raam heeft. Wij zijn ook ingesteld op het leveren van meerdere camera’s of camerasystemen aan zowel grote als kleine bedrijven. Daarom is het voordelig om bij ons te bestellen, wij bieden namelijk korting bij een bestelling van meer dan tien stuks. Als u bijvoorbeeld uw gehele wagenpark wilt voorzien van één of meer camera’s, neem dan contact met ons op zodat wij een aanbieding op maar kunnen doen. Uiteraard is deze aanbieding geheel vrijblijvend, maar omdat wij scherpe tarieven hebben kunnen wij u verzekeren dat u niet snel een beter en goedkoper alternatief kan vinden. Twijfel dus niet als u nadenkt over het aanschaffen van één of meerdere apparaten, maar neem contact met ons op, of neem een kijkje in de webshop.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Omdat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van een dashcam en alles wat er maar aan randapparatuur bij komt kijken, kunt u er zeker van zijn dat wij alleen de beste producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast hebben wij een razendsnelle levering omdat wij veel van de producten standaard op voorraad hebben. Als u voor 16:00 besteld dan volgt verzending nog dezelfde dag. Bovendien is verzending van één of meerdere producten boven de 60 euro altijd gratis. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een dashcam of een van de andere producten of de levering, dan krijgt u een restitutie van het aankoopbedrag als u binnen 14 dagen het product retour stuurt. Als u binnen zeven dagen retourneert dan betalen wij zelfs uw verzendkosten! Uiteraard kunt u uw dashcam aanschaffen door te betalen via verschillende methoden. Wij ondersteunen iDEAL via alle banken. Daarnaast beschikken we over alle benodigde thuiswinkel waarborgen en andere keurmerken voor webshops. U kunt ons uiteraard altijd bereiken via het internet maar ook gewoon ouderwets via de telefoon of een bezoekje aan onze vestiging in Almere.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn