Jan Banket is de banketbakker als u een bruidstaart wilt bestellen. Dit kan geheel online via janbanket.nl. Bent u onlangs ten huwelijk gevraagd? Van harte gefeliciteerd. Dan kan de voorpret beginnen. U hebt heel wat uit te zoeken: van de bruidsjurk tot aan de trouwringen en van de locatie tot aan een goede fotograaf om de hele dag vast te leggen. Wat uiteraard niet mag ontbreken is de bruidstaart. Tijdens Nederlandse bruiloften is het aansnijden van de bruidstaart een van de hoogtepunten van de dag. U wilt er uiteraard een topdag van maken, het moet een van de mooiste dagen van uw leven worden. Daarom moet de design en de grootte van de bruidstaart geheel aan jullie wensen voldoen. Geeft u die wensen eens aan ons door. Wij kijken graag naar de mogelijkheden. We kunnen ondertussen al wel verklappen dat we er vrijwel altijd in slagen om de taart van jullie dromen te bakken. U hoeft er niet voor naar Veenendaal te gekomen. U zult het niet zo vreemd vinden dat we voornamelijk binnen een straal van 50 kilometer rondom onze bakkerij bezorgen. Maar geen locatie is voor ons te ver, ook al brengen we misschien wel wat meer verzendkosten in rekening. Als dat voor u geen probleem is en u het beste van het beste wilt, dan bezorgen we zonder moeite uw bijzondere bruidstaart in heel Nederland en België.

Hebt u al een bruidstaart in gedachten?

Hoe kiest u een bruidstaart uit? In principe kunt u al in drie à vier stappen een bruidstaart hebben besteld. Maar denk hier goed over na en komt u eens langs als u wilt proeven.

  • Allereerst gaat u natuurlijk naar onze website. U kunt er allerlei prachtige taarten vinden in onze portfolio. Wellicht dat Google Afbeeldingen ook soelaas biedt.
  • Neem vervolgens contact met ons op. U vindt onderaan de landingspagina een contactformulier. Vult u daar in wat uw wensen en ideeën zijn er vergeet niet om uw contactgegevens achter te laten. Ook kunt u met ons bellen als u graag persoonlijk contact wenst.
  • U kunt het bestellen van uw bruidstaart geheel digitaal regelen. Maar mocht u in de buurt van Veenendaal wonen of tijd hebben om hier naartoe te reizen, dan kunt u op afspraak bij ons langskomen. U kunt allerlei lekkere ingrediënten en stukjes taart bekijken en uiteraard proeven!
  • Maak uw uiteindelijke keuze en betaal van te voren of achteraf via iDEAL. Uw bruidstaart zal dan ruim van te voren op uw bruiloft worden bezorgd.

Wij maken uw taart geheel naar uw wensen

Wilt u een zeer originele bruidstaart hebben? Kijk dan op de site van Jan Banket. Van taarten tot aan bruidsgebakjes tot aan hoge Amerikaanse bruiloftstaarten die bestaan uit meerdere verdiepingen, bij ons kan het allemaal. Zo hebben we zelfs weleens bruiloftsvlaaien gemaakt die we rijkelijk hebben versierd. Vergeet u trouwens niet om uw boodschap door te geven? We kunnen bijvoorbeeld het bruidspaar in miniatuur op de taart zetten. Of de namen en trouwdatum. Wij zijn van alle markten thuis dus daagt u ons vooral uit! Ook voor andere gelegenheden mag een taart niet ontbreken. Wilt u bijvoorbeeld een taart laten bakken voor uw verjaardag of ter viering van een geboorte? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. We gebruiken enkel duurzame ingrediënten. Bent u allergisch voor gluten of noten? Geef dit dan ook aan. Zo nodig bakken we er een aparte taart voor mensen met een allergie bij, zodat iedereen op uw bruiloft kan genieten van een lekker stukje gebak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn