adviesnederland - pensioencheck

Heeft u het vermoeden dat u een pensioentekort heeft, omdat u er een tijdje uit bent geweest? Wilt u graag na laten rekenen wat dit voor de hoogte van uw pensioen betekent? Dan kunt u het beste maar direct een pensioencheck laten doen. Het is heel verstandig om dit op tijd te doen, zodat u niet na een aantal jaar voor een vervelende verrassing komt te staan. Een pensioencheck is zeker aan te raden omdat u dan weet hoe uw financiële situatie in elkaar zit. U weet hoe u ervoor staat. En dat is altijd prettig om te weten, want daarop kunt u baseren hoe veel geld u op dit moment uit kunt geven. Als de pensioenopbouw helemaal goed in orde is, dan is er natuurlijk geen vuiltje aan de lucht en hoeft u ook niets te doen. Maar als u het nog niet zwart op wit heeft, dan kunt u niet meer om een pensioencheck heen. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook met een gerust hart geld uit kunnen geven? U wilt toch ook niet over tien jaar spijt hebben van uw dure vakanties op dit moment, om maar eens een voorbeeld te noemen… Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor een pensioencheck te gaan. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! De grote vraag is nu uiteraard hoe u dit gaat berekenen. Als u hier interesse in heeft, dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea, want daarin vindt u meer informatie over adviesnederland.nl.

Wij verzorgen gratis uw pensioencheck

Als u toe bent aan een gedegen pensioencheck, omdat u gewoon graag wilt weten:

  • Hoe veel bestedingsruimte u op dit moment heeft
  • Hoe de vork precies in de steel zit op het gebied van uw financiën
  • Of u bepaalde zaken anders moet regelen,

dan is het heel goed dat wij u even treffen. Graag willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u meer te vertellen over onze gratis diensten op dit vlak. Wij kunnen voor u een geheel kostenloze pensioencheck uitvoeren. Nu vraagt u zich misschien af of u hier dan echt geen geld voor neer hoeft te tellen. Bij Advies Nederland is dit gelukkig niet het geval. Als u na het concluderen van een pensioengat nog een beroep op ons wilt doen voor een professioneel advies of een verzekering af wilt sluiten, dan brengen wij ons uurtarief in rekening. En dit is ook nog eens zeer aantrekkelijk. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten om een pensioencheck te doen. Schroom daarom ook niet en neem vandaag nog even contact met ons op om u aan te melden. Wij steken onze handen graag voor uw uit de mouwen!

Neem het zeker voor het onzekere

Een pensioencheck uit laten voeren kan beslist geen kwaad. Integendeel, want u komt er juist verder mee. U weet waar u aan toe bent en of u nog een verzekering af moet sluiten om een eventueel pensioengat te dekken. Hierbij geldt altijd dat het beter is om al jong een pensioencheck te laten doen. U kunt er dan namelijk nog makkelijker op in spelen en ‘bent nog niet zo ver heen’ als wat oudere collega’s. Op jonge leeftijd is het ook nog eenvoudiger om een pensioenverzekering aan te vragen. U hebt simpelweg nog meer speling dan in een later stadium. Laat het er dus niet bij zitten, surf direct even naar adviesnederland.nl en vraag een kosteloos gesprek aan. Wij helpen u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn