In het bezit zijn van de benodigde kennis van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is belangrijk als ondernemer. Daarom kunt u uw VCA in Apeldoorn halen. Met de cursus VCA in Apeldoorn toont u aan deze benodigde kennis te hebben. U kunt uw VCA in Apeldoorn halen als medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Daarbij kunt u altijd maandelijk instappen in een cursus VCA in Apeldoorn en op meerdere momenten de examens afleggen. Wij van Construction Media B.V. bieden deze cursussen aan onder de naam VGM Box. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en wat de verschillende cursussen VCA in Apeldoorn inhouden.

Verschillende cursussen VCA in Apeldoorn voor iedere medewerker

Een VCA in Apeldoorn halen, kan op ieder gewenst moment in de maand. U kunt eenvoudig instromen in de verschillende cursussen en examens. Daarnaast kunt u uw VCA in Apeldoorn zowel klassikaal als online halen. Met de online cursus bepaalt u zelf waar en wanneer u leert. Deze flexibele manier van leren bespaart u niet alleen tijd, maar ook veel geld. Het examen van de online VCA in Apeldoorn wordt wel klassikaal afgenomen. Met de klassikale cursus VCA in Apeldoorn wordt u in een dag opgeleid voor het examen. Deze interactieve dag staat in het teken van vragen stellen aan de docent en van elkaar leren. Wij bieden de volgende cursussen VCA in Apeldoorn aan:

  • Basis VCA. Deze cursus is voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken.
  • VOL VCA. Deze is het meest geschikt voor ZZP’ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer.
  • VIL VCU. Voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus is deze cursus het meest geschikt.

Bij de Basis VCA geeft u aan dat u veilig kunt werken en rekening houdt met de veiligheid van uzelf, uw collega’s en omstanders. Deze cursus voorziet in de basiskennis over deze veiligheid en gezond werken. Enkele onderwerpen hiervan zijn de Europese wet en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe u maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen. Bij de VOL VCA gelden bovenstaande onderwerpen, maar biedt de cursus daarnaast ook zaken als het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings. De VIL VCU heeft dezelfde opzet als de VOL VCA, maar bevat ook specifieke kennis voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus. Hierbij kunt u denken aan wetgeving en welke verantwoordelijkheden er gelden tussen opdrachtgevers, uitzendorganisaties en uitzendmedewerkers. Na het volgen van de cursus bent u dus op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Deze kennis en ervaring kunt u op de werkvloer gebruiken om zowel uw medewerkers als ander personeel beter aan te sturen en in te spelen op situaties waarbij de veiligheid in gevaar kan komen.

Wij zijn uw specialist op het gebied van kennisoverdracht

Construction Media B.V. is uw specialist op het gebied van audiovisuele kennisoverdracht. Onder de naam VGM Box bieden wij VCA cursussen aan. Deze grote verscheidenheid aan cursussen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu, die u zowel klassikaal als online kunt volgen. Daarbij kunnen wij u altijd helpen om de beste cursus te volgen. Bij ons staat klantvriendelijkheid altijd hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over onze cursussen of deelnemen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.vca-cursus.com/. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen omtrent onze cursussen te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn