Wilt u graag brochures drukken? Dan kunt u dat maar beter uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn dagtaak van heeft gemaakt. Een dergelijk bedrijf zijn wij en brochures drukken is dan ook onze lust en leven. Kijkt u eens op zogedrukt.nl en leest u eens een van de vele recensies van bedrijven die u al zijn voorgegaan. Niet voor niets hebben we de maximale score van 5 sterren en daar zijn we uiteraard erg trots op. Wellicht wilt u na het brochures drukken ook wel een review achterlaten. Daar zult u ons in ieder geval een erg groot plezier mee doen want het is een goede vorm van marketing voor ons bedrijf. Natuurlijk zijn wij niet op onze lauweren gaan rusten en zodoende zijn we dagelijks bezig met vernieuwingen binnen ons bedrijf om het brochures drukken te vergemakkelijken. Zo hebben we een keur van machines zodat we snel brochures kunnen drukken en daar plukt u natuurlijk ook de vruchten van. Een bestelling zal dan ook over het algemeen al binnen een week bij u worden afgeleverd. Dat is wel een beetje afhankelijk van de hoeveelheid brochures die u hebt opgevraagd. Gelukkig zijn we van geen kleintje vervaard en zien we alle bestellingen als een nieuwe uitdaging. Wilt u het ontwerp en de lay-out ook aan ons overlaten? Dat is geen probleem hoor, u komt maar aanzetten met de teksten en plaatjes die er in moeten komen te staan en dan gaan onze designers ermee aan de haal. Gaat u akkoord met hun ontwerp? Dan kunt u de folders al snel thuisbezorgd verwachten en kunt u ze gaan uitdelen. Ook kan het zijn dat mensen via uw website deze brochures kunnen opvragen. Wij zijn in ieder geval super voordelig zodat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Eerst een offerte aanvragen? Dat is een erg goed idee omdat u dan vast een inkijkje in de prijzen en mogelijkheden krijgt.

Brochures drukken uitbesteden kan u veel geld besparen

Gaat u dus niet zelf brochures drukken maar vraag die offerte aan. Die is altijd geheel vrijblijvend. Dat betekent dat u pas betaalt als het brochures drukken daadwerkelijk is begonnen. Sterker nog: zelfs achteraf betalen is bij ons mogelijk. Dat maakt het brochures drukken via ons bedrijf hopelijk nog aanlokkelijker. Zoals we daarnet al zeiden leveren we ook nog eens zo spoedig mogelijk. Over het algemeen binnen 6 dagen tenzij er zich iets voorvalt maar eerlijk gezegd komt dit nauwelijks voor, dat ziet u ook wel af aan de hoeveelheid sterren die we hebben behaald. Er zijn vele dingen die u moet overwegen voor het brochures drukken kan beginnen. Dit zijn zaken waar u niet al te licht over moet nadenken want brochures drukken kan een belangrijk onderdeel van uw bedrijf vormen. Niet zo zeer het drukken zelf als het uitdelen van deze folders. Dat betekent dat u moet nadenken over allerlei specificaties en dat kan via onze site eenvoudig. Als u dan ook een keuze gaat maken dan krijgt u ze voor uw kiezen. Daarbij dient u rekening te houden met onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Het formaat zoals A4 of A5
  • Het binnenwerk van de brochures. Drukken kan op licht papier maar ook op zwaarder papier. Het is maar net wat u het prettigste vindt en tevens wat het meest functioneel is voor uw type brochure
  • Ook het buitenwerk oftewel de omslag dient te worden ontworpen. U hebt daarbij wederom de keuze uit allerlei soorten papier en materiaal
  • De hechting en de drukmethode dient u ook vast te stellen
  • En dan nog de hoeveelheid pagina’s die oplopen van 8 tot 68 pagina’s als u ze wil laten nieten na het brochures drukken. Maar ook het uiteindelijke papiergewicht en de hechting.

Wilt u eerst een offerte hebben? geen probleem, vraag het vandaag nog aan

U leest het, er zijn voor het brochures drukken heel wat keuzes te maken. Overleg dit dan van te voren met uw team zodat u niet te lang met uw handen in het haar zit. Hebt u hulp of advies nodig? Dan kunt u vrijblijvend met ons in contact komen door het formulier onder aan de landingspagina van onze site in te vullen. Vergeet niet om uw naam en contactgegevens in te vullen, dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug. Brochures drukken is voor ons een eitje dus geef het eens een kans. Dan hoeft u zelf nooit meer brochures te drukken en dat gaat u aanzienlijk tijd en inkt schelen. Die onkosten zijn verleden tijd door het uit te besteden aan een gerenommeerd bedrijf die hier hun dagelijkse kost mee verdienen. En niet alleen brochures drukken wij. We kunnen gehele boekwerken zoals reisgidsen en magazines voor u maken. Of het hierbij nu gaat om een eenmalige investering of wekelijks dan wel maandelijks, bij ons zit u goed en wij vinden een langdurige samenwerking natuurlijk helemaal top. Wist u dat we ook een interessant blog vullen met allerlei informatie over het brochures drukken, de diverse kortingen, nieuwe opties waar u uit kunt kiezen en nog veel meer? Vergeet dan ook niet om hier zo nu en dan eens te kijken. Het zal u verbazen hoe vaak dit verandert en wordt geoptimaliseerd. Plukt u hier dan ook de vruchten van en lees ons blog aandachtig door. Een handige manier om ons te blijven volgen is door uzelf lid te maken van onze nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn