Vkprint - TamponprintBent u op zoek naar een geschikte druktechniek voor het bedrukken van onregelmatige oppervlakken? Bent u bezig met het ontwerpen van relatiegeschenken en wilt u dit jaar eindelijk eens iets anders kiezen? Wordt het niet weer die platte sleutelhanger met de opdruk van uw bedrijfslogo erop? Maar gaat u dit jaar kiezen voor kleine klokjes, tasjes, pennen en nog meer hebbedingetjes? Dan is het goed om eens aan tamponprint te denken. Deze techniek is namelijk uitstekend geschikt voor het bedrukken van kromme oppervlakten. De meest bijzondere voorwerpen kunnen door middel van tamponprint gedrukt worden. En dat is natuurlijk heel goed om te weten in uw geval. Tamponprint kan er werkelijk voor zorgen dat de meest uiteenlopende objecten bedrukt worden met een mooie afbeelding, een tekst of een logo. Het is maar net wat u in gedachten heeft. Dit werkt zo goed voor onregelmatige, holle en bolle vlakken, omdat de tampon heel flexibel is. Deze beweegt zich gemakkelijk over het oppervlak heen en daardoor ontstaan er met tamponprint de mooiste opdrukken. Daar kunt u zeker van op aan! Soms kan het ook handig zijn om deze druktechniek in te zetten voor kleine voorwerpen die bedrukt dienen te worden. Het kan dan namelijk veel voordeliger zijn dan andere drukvormen. In ieder geval is tamponprint geschikt voor vele soorten te bedrukken objecten. Dus als u uw relatiegeschenken dit jaar iets anders voor ogen had dan in andere jaren, kunt u zich uitstekend op deze techniek beroepen. Maar dan is het natuurlijk nog wel een hele klus om een geschikte drukkerij te vinden die goed is in tamponprint. Die hebt u niet zomaar gevonden. Bent u ook al eventjes op zoek, maar weet u niet zo goed waar uw zoektocht heen leidt? Dan raden wij u zeker aan om verder te lezen in de volgende alinea, want daar vindt u namelijk meer informatie over de firma VK Print.

Met tamponprint kunt u alle kanten op

Wilt u een mooie klok – om maar eens een voorbeeld te noemen – laten bedrukken door middel van tamponprint en bent u op zoek naar een hoogstaande drukker die dit voor u zou kunnen verzorgen? Wilt u geen concessies doen als het gaat om de kwaliteit? Dan kunt u niet meer om VK Print heen. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar om u blij te maken met tamponprint. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En daarom weet u nu al zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent voor tamponprint. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en daarom hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij leveren altijd topkwaliteit van de bovenste plank en daardoor weet u zeker dat het drukwerk er spik en span uit zal zien. Wij zetten in ieder geval alles op alles om dit middels tamponprint voor uw bedrijf te realiseren. Zou u hier nou ook wel gebruik van willen maken, maar weet u niet zeker of uw te bedrukken voorwerp wel geschikt is voor deze druktechniek? Wij zijn de nummer een op het gebied van tamponprint in Nederland en u kunt ons altijd al uw vragen over dit onderwerp voorleggen. VK Print staat te allen tijde open voor vragen van uw kant. Dus wilt u een bepaald soort relatiegeschenk laten drukken en wilt u weten of dit met tamponprint kan? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen via de mail, via de telefonische klantenservice of via het contactformulier dat u op onze website vkprint.nl kunt vinden. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te gaan horen!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld en een fantastische service

VK Print is een sterk servicegericht bedrijf en dat merkt u eigenlijk aan alles:

  • wij denken met u mee over de opdracht
  • wij informeren u over onze druktechnieken
  • wij bekijken of uw te bedrukken object geschikt is voor tamponprint
  • wij staan open voor vragen, als iets u niet helemaal duidelijk is
  • de wensen van de klant staan bij ons altijd centraal
  • wij controleren alle bedrukte voorwerpen uitgebreid, voordat we ze leveren

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Bij ons is de klant in ieder geval nog echt koning! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst eventjes van de hoed en de rand weten, voordat u een definitieve beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Bent u bang dat u voor tamponprint erg diep in de buidel moet tasten, zeker nu u heeft gehoord hoe een goede service wij leveren? Gelukkig is er bij VK Print niets om u zorgen over te maken. Bij ons krijgt u namelijk waar voor uw geld als u gebruik maakt van tamponprint. Wij vinden het namelijk nergens voor nodig om onze klanten met te hoge prijzen op te zadelen. En daarom houden wij de tarieven voor tamponprint laag. Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch onregelmatige oppervlakten laten bedrukken. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Surf daarom snel naar vkprint.nl en meld u aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn