Rugo - LogistiekTransport en logistiek zijn twee begrippen die u waarschijnlijk veel zeggen als u een groothandel hebt. Dan is logistiek zo ongeveer de belangrijkste factor binnen uw bedrijf. Hoe komt een bepaald product binnen, hoe wordt het verwerkt en hoe verlaat het ten slotte weer uw magazijn zonder al te veel moeite, kosten en tijd te hebben verloren? Er zijn diverse manieren hoe u dit kunt benaderen. Zo is het mogelijk om zelf een transportbedrijf te beginnen. Maar als kleine ondernemer is daar geen beginnen aan. Die onkosten wegen niet op tegen de baten dus qua transport en logistiek is het voor velen verstandig om het uit te besteden aan bedrijven die logistiek als hoofdtaak hebben gemaakt. En dat is waar wij om de hoek komen kijken want het verzinnen van logistieke oplossingen is wat we voor u kunnen betekenen. Wat bedoelen wij van rugo.nl nu eigenlijk met logistiek? In principe is de definitie van het woord logistiek ongeveer als volgt: “het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen”. Hebt u een fabriek of een groothandel? Dan zijn dit slechts tussenfases naar het eindproduct of het eindresultaat zoals de verkoop van het eindproduct aan de verkoper. Om uw ingrediënten in huis te halen of de materialen waarmee u kunt bouwen en fabriceren hebt u een leverancier nodig. Binnen uw fabriek moet er ook veel veranderen. Het aanleggen van lopende banden om de productie mee te versnellen, de aankoop van moderne machines voor het fabriceren van producten of de aanschaf van machines zodat u sneller grote pallets kunt vervoeren, zijn een aantal voorbeelden van de interne logistiek binnen een willekeurig bedrijf in Nederland. Dit zijn allemaal voorbeelden van de interne logistiek. Externe logistiek heeft veel te maken met het af- en aanvoer van materialen, eindproducten en ga zo maar door en dat is waar het transport om de hoek komt kijken. Ook voor transport van al uw waar bent u overigens bij ons aan het juiste adres. We kunnen in bulk vervoeren naar voornamelijk Noord, Oost en Centraal Europa dus vraagt u vandaag nog naar de voorwaardes.

Het regelen van logistiek is van het grootste belang

Met betrekking tot de logistiek van uw bedrijf hebt u dus heel wat te regelen. Alleen al het investeren in goed apparatuur is iets waar u niet al te licht over na moet denken. U wilt geen dief van uw eigen portemonnee zijn en tegelijkertijd wilt u wel goede machines hebben die weinig onderhoud nodig hebben. Ze moeten veel kunnen verwerken op een dag. Sterker nog, de kans is groot dat ze non-stop 24 uur per dag aanstaan. U werkt wellicht met diverse ploegen rond de klok en dat vergt veel van u als planner. Ook dit soort afspraken en planningen vallen onder het begrip logistiek. Wat kunnen wij voor u betekenen? Tot dusver hebben we het namelijk gehad over het belang van een goede planning, organisatie en bestuur dat samen zorgt voor een goedlopende logistiek. Ons bedrijf houdt zich hoofdzakelijk bezig met het transport van uw producten naar uw klanten. Het kan hierbij gaan om particulieren maar ook om winkels. Echter verschepen we voornamelijk grote containers via schepen, treinen en vrachtwagens over de hele wereld met in het bijzonder grote delen van ons continent zoals we in de vorige alinea benoemden. Als u op zoek bent naar een transportbedrijf dan hopen we dat u bij ons aanklopt want bij ons krijgt u waar voor uw geld en mag u een uitstekende service verwachten die naadloos aansluit op uw logistiek en de planning die daaraan voorafging. De juiste dingen op de juiste tijden op de juiste plaatsen bezorgen met zo min mogelijk onkosten is vast een zin die u graag hoort. Dat is voor ons wat logistiek betekent. Wij zijn dan ook het transportbedrijf bij uitstek als u graag grote voorraden naar andere landen en gebieden wilt vervoeren maar daar zelf niet de mogelijkheid toe hebt. Voor deze logistiek bent u bij ons aan het juiste adres.

Er komt meer bij kijken dan u denkt, besteedt het aan ons uit!

Bij ons werken organisatoren, planners, coördinators en erg veel vrachtwagenchauffeurs die bekend zijn met de gebieden en snelwegen in Europa. We doen dan ook hoofdzakelijk aan transport via vrachtwagens. Als het nodig is rijden we in grote colonnes naar landen zoals:

  • Polen,
  • Hongarije,
  • Slowakije
  • Of de regio “Scandinavië”.

Wellicht bereidt u in Nederland de productie voor van menigeen product. In Nederland worden veel grondstoffen verwerkt tot bouwmateriaal maar ook tot rauwe ingrediënten. In Oost-Europa is het goedkoper om alles in elkaar te zetten en te produceren. Dat geldt voor vrijwel alle producten die u maar kunt bedenken. Van meubels tot aan auto’s en van voedingswaar tot aan elektronische apparatuur. Vandaar dat dit werk tegenwoordig wordt uitbesteed en dat is de reden waarom logistiek naar deze landen zo belangrijk is. Wilt u het transport overlaten en uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf? Dan hopen we van harte dat u aan ons zult denken. U gaat er absoluut geen spijt van krijgen en u hebt meer tijd over om te investeren in uw eigen bedrijf. U kunt er wel vanuit gaan dat we onze afspraken altijd nakomen. Hebt u hier nog vragen over? Wilt u graag weten wat dit u kan kosten of juist hoeveel geld u erop bespaart als u voor ons kiest? Schroom dan niet langer maar vraagt u eens een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn