Npsplafonds - systeem plafondBent u bezig met de verbouwing van uw huis of bent u zelf een aannemer en bouwt u huizen, bedrijfspanden of kantoren? Wilt u het bouwen van een systeem plafond graag uitbesteden aan een bedrijf dat hier dagelijks zijn kost mee verdient? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen dagelijks vele van dit soort plafonds en houden wel van een uitdaging. Kom maar op met uw wensen en ideeën. We hebben het systeem plafond zoals we dat kunnen bouwen steevast op voorraad liggen. De producten die daar voor nodig zijn althans. Het mooie van bouwmateriaal is dat het zo flexibel in gebruik te nemen is. We kunnen daardoor alle kanten op en ook vast en zeker uw gewenste systeem plafond in no time inbouwen. Hebt u geen idee wat een systeem plafond is? Lees dan vooral eventjes verder. Als dat het geval is, dan bent u vast en zeker geen aannemer of een bouwvakker want voor hen is een systeem plafond gesneden koek. De ruimte tussen het echte plafond, dus het dak en het systeem plafond noemt men de plenum. Dit is een holte die u soms kunt gebruiken als bergruimte maar dat is niet echt waar een systeem plafond voor bedoeld is. Het systeem plafond is bedoeld om leidingen en kabels door te laten lopen. Door de grote ruimte kunnen warmere kabels afkoelen en is er geen apart koelsysteem nodig. En ook gehele rioleringen kunnen er doorheen lopen. Dat klinkt misschien vreemd voor u want u bent het misschien gewend dat de riolering onder de grond loopt. Maar hoe kan men anders een badkamer en toilet op een hogere etage bouwen? Precies, dat is waar het systeem plafond om de hoek komt kijken en dit is dan ook nog een reden waarom het systeem plafond behoorlijk breed uit kan vallen. U vindt dergelijke plafonds erg vaak in grote winkels zoals supermarkten en bouwhallen. Soms kiest men er ook voor om het helemaal open te houden maar dat is in een supermarkt niet bepaald sfeervol laat staan hygiënisch en veilig.

Systeem plafond nodig? Bestel het bij ons

Hebt u als winkel een systeem plafond nodig? Wilt u het daadwerkelijke lelijke plafond bedekken met mooie plafondplaten die er in diverse soorten en maten te verkrijgen zijn? En wilt u al uw leidingen wegwerken, van:

  • Rioleringsbuizen
  • Tot aan stroomkabels
  • En van verwarming- en ventilatiebuizen
  • Tot aan elektriciteitskabels

Wij kunnen dit voor u realiseren. Kijkt u dan ook eens op npsplafonds.nl. We zijn gevestigd in Westerhaar, Twente maar ook in Alphen aan de Rijn. Tevens hebben we 2 vestigingen in België, te weten in Beerse en in Waregem. In deze twee landen komen we dan ook erg graag langs om uw systeem plafond te bouwen. Doordat we maar liefst vanaf 4 locaties ook naar u toe kunnen komen zijn we erg mobiel en kunt u ons vandaag nog boeken en staan we de dag er na al bij u voor de voordeur. Mits er al een voordeur in zit natuurlijk. Moet er eerst nog veel worden opgemeten en wilt u alle mogelijkheden met ons bespreken, dan doen we dat natuurlijk eerst. U wilt wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt zitten en we gaan dan ook niet zo maar op de bonnenfooi aan de slag om u even later met een dikke rekening op te zadelen terwijl het systeem plafond er niet uitziet. Bij ons krijgt u waar voor uw geld, wij luisteren naar de wensen van onze klanten want bij ons is de klant nog echt de koning. Hopelijk wordt dat ook meteen duidelijk na een eerste blik op onze website.

Wij zijn van alle markten thuis

Hebt u nog vragen over het systeem plafond wij voor u kunnen bouwen? Dat geloven we graag. Vraag dan ook altijd eerst een offerte aan. Dat doet u door aan te geven hoe groot de systeem plafond moet worden, welke materialen u graag wilt dat wij gebruiken voor het systeem plafond en de oppervlakte van uw totale plafond door te geven. Ook willen we graag weten welke buizen en bedradingen er doorheen lopen en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een eerste prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan plannen we de bouw direct in. Hebt u verder nog vragen? Dan staat de klantenservice voor u klaar. Schroom dan ook niet om hen te storen door hen te bellen of te mailen, daar zitten ze er immers voor. Niet alleen voor een systeem plafond kunt u bij ons terecht. Dit is dan wel een van onze specialisaties maar dat is lang niet alles wat wij kunnen. Zo kunnen wij ook spanplafonds en spanwanden inbouwen, u geeft het maar aan, wij zijn van alle markten thuis. Op de website vindt u hier dan ook vele voorbeelden van terug. Zo kunt u video’s bekijken van onze projecten en ziet u hoe snel we dit allemaal kunnen monteren. Wilt u ons graag ontmoeten zodat u onze producten van dichtbij kunt bekijken, we u de benodigde contactgegevens kunnen geven of zodat u meteen een offerte kunt aanvragen maar hebt u geen tijd om langs te gaan bij een van onze 4 vestigingen? Dan bezoekt u misschien wel een jaarbeurs binnenkort. Ook daar vindt u ons namelijk. Kijkt u maar op onze site naar de data en de locaties en noteer het in uw agenda. Hopelijk tot zeer snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn