In Nederland kan het hard waaien! We weten allemaal hoe zwaar het kan zijn om ’s morgens naar het werk of naar school te fietsen. Nederland is een vlak land met veel uitgestrekte wegen en weinig beschutting tegen de wind, we hebben hier allemaal mee leren leven. Het kan echter zo zijn dat het ook hard waait in je eigen tuin. Wanneer de wind verkeerd staat of je een tuin hebt met een bepaalde ligging kan het zo hard waaien dat het helemaal niet fijn meer is om buiten te zitten. Verrijdbare windschermen kunnen in een situatie zoals deze uitkomst bieden. Verrijdbare windschermen houden alle wind tegen zodat je heerlijk in de tuin kan zitten in de lente en de herfst, zonder dat je om ver geblazen wordt. Verrijdbare windschermen kunnen je leven een heel stuk aangenamer maken:

  • Lekker eten en drinken in de tuin
  • Kinderen veilig laten spelen
  • Lekker zonnen of liggen uit de wind

Verrijdbare windschermen zijn in de eerste plaats heel handig wanneer jullie lekker in de tuin willen eten wanneer het buiten hard waait. Dankzij het geharde veiligheidsglas van ongeveer zes millimeter wordt het diner niet langer verstuurd door rondvliegende borden of kopjes. Het is nu mogelijk om heerlijk in de tuin van de laatste zomerdagen te genieten, zonder dat je direct wordt weggeblazen. Het is ook erg handig dat de schermen aan elkaar gekoppeld kunnen worden en in verschillende posities geplaatst kunnen worden. Door een aantal schermen aan elkaar te klikken maak je snel en eenvoudig een volledig winddichte plek op het terras of maak je een scheidingswand tussen spelende kinderen en het net gelegde gazon. Of jullie nu willen eten of de kinderen in de gaten willen houden, verrijdbare windschermen kunnen het allemaal. Tot slot; wat is er lekkerder dan op een zomerdag heerlijk zonnen in de tuin? Wanneer er net een beetje veel wind staat maar je toch wilt genieten van de Nederlandse zomerzon dan zijn verrijdbare windschermen de oplossing. Ga lekker languit liggen en laat het scherm alle wind voor je opvangen. Een bijkomend voordeel is dat de wind je huid niet afkoelt, waardoor je voelt wanneer het tijd is om weer naar binnen te gaan of extra zonnebrandcrème op te doen! Er zijn nog een heleboel andere toepassingen te bedenken voor verrijdbare windschermen. Premonta biedt de beste windschermen tegen de laagste prijzen. Deze worden op maat voor je gemaakt zodat ze altijd in jouw tuin passen. Op hun website, http://www.premonta.nl/windscherm-type/verrijdbare-windschermen.html, vind je diverse soorten. Neem vlug een kijkje!

Verrijdbare windschermen; de ideale barbecue

Ben je als man nog niet overtuigt van het voordeel van verrijdbare windschermen? Dan gaat dit volgende argument de doorslag geven! De ideale barbecue is dankzij verrijdbare windschermen niet langer een droom, maar werkelijkheid. Maak met behulp van de glazen schermen een plek waar de barbecue heerlijk kan staan smeulen. Deze is op deze manier binnen no time klaar voor gebruik. Normaal gesproken kost het veel tijd een barbecue goed aan te steken. De wind raakt de kolen waardoor deze niet zo warm worden als ze eigenlijk moeten zijn. De aanmaakblokjes gaan bovendien vaak weer uit en dan kun je weet opnieuw beginnen. Als druppel die de emmer doet overlopen veroorzaakt wind veel rook. Deze rook is niet alleen slecht voor de smaak van het vlees, maar kan ook vervelend zijn voor de gasten die in de wind zitten. Verrijdbare windschermen zijn voor al deze problemen een oplossing. De wind zal de kooltjes niet aantasten, waardoor elk kooltje goed warm wordt. Je ziet dit terug wanneer je naar het vlees kijkt; op iedere plek heerlijk gaar en heerlijk van smaak. De wind blaast niet tegen de kolen, waardoor de rookontwikkeling nihil is. Je kunt dus lekker bij het vlees staan zonder last van de ogen te krijgen. De geur van gegrild vlees zal blijven hangen tussen de verrijdbare windschermen, waardoor er een plek ontstaat waar elke man wil rondhangen. Wie houdt ten slotte niet van de geur van een lekker stukje vlees? Binnen de kortste keren sta je met zijn allen gezellig een koud biertje te drinken rond de grilplaat, wat zorgt voor een aangename sfeer. Wil jij je dame laten zien dat je een lekker stuk vlees kunt bereiden? Met verrijdbare windschermen maak je het hele proces voor jezelf een stuk makkelijker. De optimale barbecue, gewoon in jouw achtertuin, dankzij de grote voordelen van verrijdbare windschermen!

Snel bestellen

Verrijdbare windschermen worden niet door veel bedrijven geleverd. Het zijn specialistische ontwerpen die van hoge kwaliteit moeten zijn. Premonta levert de meest geavanceerde windschermen tegen de beste prijzen. Je kunt kiezen uit een 1-delig, 2-delig of 3-delig scherm. De handige zwenkwieltjes zorgen dat de schermen eenvoudig verplaatst kunnen worden wanneer dit nodig is. Deze wieltjes zijn ook te verwijderen om de schermen stationair te maken. De windschermen komen in verschillende maten. Schermen van twee meter breed, drie meter breed, en vier meter breed kunnen geleverd worden. Premonta heeft al meer dan 35 jaar ervaringen met het leveren van glas gerelateerde producten, je mag dus altijd zeker zijn van kwaliteit. Wanneer je vragen hebt over een specifieke situatie dan kun je altijd contact opnemen via de website. Binnen korte tijd heb je dan persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. De schermen worden over het algemeen binnen twee tot drie weken geleverd. De transportkosten worden opgemaakt afhankelijk van de afstand tot de fabriek. Neem dus altijd van te voren contact op om dit precies uit te zoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn