Mijn zoon rijdt al een paar jaar in rally’s. Als moeder houd ik altijd mijn hart vast als hij weer naar een wedstrijd gaat, maar hij vindt het zelf erg leuk. Dat doet hij vooral bij ons in de provincie, in Brabant. Helaas zijn hier niet zoveel zaken waar hij materiaal voor zijn auto kan kopen. Dat is wel nodig, want tijdens rally’s gaan onderdelen van auto’s regelmatig stuk. Daarom maakt hij sinds een aantal jaar gebruik van het internet als het gaat om het kopen van onderdelen. Hij koopt zijn verstraler voor zijn auto altijd bij Werken bij Licht. Die webwinkel biedt allerlei producten aan op het gebied van verlichting. Kijk maar eens op https://www.werkenbijlicht.nl/4×4-verlichting-verstralers-en-ledbars. Een verstraler (auto) is een soort lamp die het mogelijk maakt heel ver te kijken. Er zijn wel meer voertuigen die hier gebruik van maken. Mijn zoon hoeft gelukkig niet te vaak een verstraler voor zijn auto aan te schaffen, maar het is wel eens voorgekomen dat er een kapot ging. Dan doet hij weer eens een bestelling. Hij heeft een goede baan waarmee hij deze hobby kan bekostigen, anders was het waarschijnlijk niet te doen. Zelf zegt hij dat een verstraler voor de auto bij Werken bij Licht relatief goedkoop is, in vergelijking met andere aanbieders. Zijn vrienden beamen dat, en kopen ook wel eens onderdelen bij Werken bij Licht. Een verstraler voor auto kan daar besteld worden en is dan binnen enkele dagen in huis. Er vallen regelmatig grote pakketten op de mat, waar dan bijvoorbeeld zo’n verstraler voor zijn auto in zit. Ik heb als moeder al veel gekke dingen voorbij zien komen, die dan op een rallyauto gemonteerd worden. Leuk dat de jongens dat doen. Ze leren er veel van over auto-onderhoud. Ik zie mijn zoon nog wel eens echt monteur worden. 

Verstraler voor auto van goede kwaliteit

Een lamp die van slechte kwaliteit is gaat minder lang mee dan een lamp van goede kwaliteit. Ook daarom koopt mijn zoon zijn verstraler voor de auto en andere onderdelen voor zijn auto via werkenbijlicht.nl. Ik kan me goed voorstellen dat hij voor zijn hobby de beste spullen wil hebben. Dat heb ik met mijn eigen hobby’s natuurlijk ook. Af en toe sponsoren zijn vader en ik hem nog wel eens. Ik vind het toch ook wel stoer als hij rondrijdt in zijn auto. In de buurt vinden de meeste mensen het ook erg mooi. Het zit hier een beetje in de dorpscultuur, rally rijden. We hebben hem ook wel eens geld voor onderdelen of een verstraler voor zijn auto voor zijn verjaardag gegeven. Daar is hij dan erg blij mee. Ik ben ook blij dat hij geen gekke dingen doet maar lekker sleutelt aan zijn auto. Dat is toch beter dan andere hobby’s, als je het mij vraagt.

Onderdelen online bestellen

Als mijn zoon onderdelen online bestelt doet hij dat meestal gewoon vanaf de bank in huis. Hij controleert welke onderdelen hij nodig heeft en plaatst zijn bestelling. Hiervoor heeft hij maar een paar dingen nodig:

  • Computer
  • Creditcard
  • Gegevens van de auto

Hiermee kan hij al zijn onderdelen bestellen. Dat is een stuk eenvoudiger dan de juiste verstraler voor de auto bij een schroothandelaar zoeken. Als ik hem was zou ik precies hetzelfde doen, en ook mijn onderdelen hier bestellen. Oorspronkelijk is hij bij deze webwinkel gekomen omdat iemand hem deze aanraadde op een forum. Online werd deze winkel aangeraden als dé winkel voor het kopen van een verstraler voor een rallyauto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn