Bent u werkzaam bij een groot bedrijf en bent u verbonden aan de techniek achter de verwarmingsinstallatie? Hebt u de opdracht gekregen om alles op dit gebied in goede banen te leiden en bent u bij het verdiepen in de verwarmingsketel de norm vdi 2035 tegen gekomen? Zou u wel graag wat meer informatie willen hebben over wat de vdi 2035 precies inhoudt en over hoe u hier rekening mee moet houden? Dan raden wij u zeker aan om deze informatieve tekst even te lezen, zodat u goed op de hoogte bent van alle ins en outs rondom de vdi 2035. Ten eerste zult u zich wellicht afvragen wat deze norm exact inhoudt. Daarover doen wij u graag even het een en ander uit de doeken. Het zit namelijk zo dat er in Duitsland een speciale eis is ontwikkeld waaraan proceswater dat verwarmingsinstallaties ingaat moet voldoen en waaraan zuiveringsinstallaties moeten voldoen. Waarom is deze vdi 2035 opgestart? Dit is het geval vanwege de garantie van verwarmingsketels. De garanties van vele ketels komen namelijk te vervallen als er geen onthard en ontzout water in wordt gestuurd. En dit is zeker goed om te weten, omdat u er natuurlijk koste wat het kost voor wilt zorgen dat de garantievoorwaarden gewoon in orde zijn. Áls er dan iets met de stoomketel, om maar eens een voorbeeld te noemen, aan de hand is, dan kunt u een beroep doen op de service van de leverancier. De vdi 2035 geeft aan dat het water gezuiverd wordt volgens de heersende maatstaven. Als het hieraan voldoet, dan is alles in orde en komt er geen onnodige vervuiling in uw ketel, waardoor de fabrikant garant blijft staan voor eventuele overige schade. Kortom, voldoen aan de vdi 2035 is strikt noodzakelijk is uw installatie nog binnen de garantieperiode valt. En natuurlijk ook als u gewoon goed voor de levensduur ervan wilt zorgen!

Rekening houden met de vdi 2035 brengt u verder

Als u ervoor wilt zorgen dat uw proceswater aan de vdi 2035 voldoet, dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met de firma Grünbeck. Aan ons hebt u namelijk een zeer betrouwbare partner die graag met u meedenkt om tot de beste oplossing te komen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit betekent dus dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor Grünbeck Waterbehandeling te kiezen! Voor meer informatie over de vdi 2035 kunt u het beste even naar onze website surfen, die te vinden is door www.gruenbeck.nl in te tikken in uw browser. Ook vindt u daar meer info over onze diensten op dit vlak. Met een goede ketelwater installatie kunnen wij er namelijk voor zorgen dat er aan de vdi 2035 voldaan kan worden. En dat is altijd goed om te weten! Wij zijn de specialist op dit gebied en daarom zit u bij ons op de goede plek. Twijfel daarom ook niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan onze site gruenbeck.nl om meer te weten te komen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen om aan de vdi 2035 norm te voldoen. Wij hebben hier ontzettend veel ervaring mee en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn op dit vlak. Wij zien elk probleem als een uitdaging om tot een nog betere oplossing te komen. Ja, dat is onze mentaliteit en onze insteek. Wij draaien onze hand niet gauw ergens voor om! Wilt u er dus ook voor zorgen dat uw ketelwater aan de juiste garantienormen, zoals de vdi 2035, voldoet, dan staan wij te allen tijde voor u klaar om te kijken wat er mogelijk is en om een zuiveringsinstallatie op maat te maken. Ons is werkelijk niets te gek!

Oppervlaktewater zuiveren is onze deskundigheid

Het is een feit dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan voor waterzuivering volgens de vdi 2035, omdat wij de absolute nummer een zijn op dit gebied. Wij hebben al vele bedrijven zeer succesvol geholpen met het voldoen aan de vdi 2035 door het proceswater te zuiveren van kalk, zouten en mineralen. Wij werken voor veel verschillende ondernemingen, dus ook voor de uwe! Als u maar een verwarmingsinstallatie hebt waar er niet boven de 100 graden verwarmd wordt. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst even willen weten hoe de vork precies in de steel zit bij ons? Wilt u zekerheid hebben op garantie door de vdi 2035? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op om uw vragen te stellen.

  • Ten eerste kunt u ons even bellen, als u direct een antwoord wilt ontvangen.
  • Ten tweede kunt u ons een mailtje sturen, met daarin uw vraag over de vdi 2035 norm.
  • Ten derde is het mogelijk om het contactformulier op gruenbeck.nl in te vullen.

In alle gevallen zult u zo spoedig mogelijk een reactie van ons krijgen. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor onze klanten! U zult geen roest en kalkaanslag meer in uw verwarmingsketel krijgen als u kiest voor zuivering bij Grünbeck volgens de vdi 2035. En hierdoor kunt u altijd nog een beroep doen op de garantie van uw installatie. Kortom, zo krijgt u alles wat u wilt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn